Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zora

«234567»

Шефът на АГ-болницата във Варна обиждал работещите пред пациенти
2015-03-27 13:57:42
Коментар: В системата има самовлюбени егоцентрици и болни за и от власт ненормалници.Но... Случва се на всеки да си изтърве нервите.Доста време постоях като пациент в АГ и мога да кажа,че д-р.Минков е интелигентен,сдържан,деликатен и мил човек.Това е личното ми мнение.
Свличането на Траката - божие наказание за държавни далавери
2014-11-30 16:22:36
Коментар: Явно трябва при отсъствие на разум у държавниците да помолим за такъв у всички предприемачи ,които вдигат там големите строежи-молим ви,знаем ,че на тази грешна земя това,което не става с пари,става с много пари.Знаем,че можете да купите почти всичко и почти всеки,но знайте ,че всички идваме от и се връщаме отново в земята.Стройте дом,за да живеете,възхитете се и научете да обичате пръстта от която сте изградени,защото пак пръст ще станете.Уверявам ви,че любовта към красотата и непокътнатостта на природата може да ви даде по- голямо щастие от всяка камара пари,луксозна кола,скъпа вещ.Жаждата за власт и могъщество е фалшив кумир,кйто вярвям не е в състояние да направи живота ви по-пълноценен.Другите начини може да не са популярни,но там е истината :)
Липсват православни свещеници
2014-10-31 16:03:15
Коментар: Дефицит има на монаси и монахини-много манастири са се превърнали в търговски дружества в лошия смисъл и там за духовно жадните липсват много неща.
Липсват православни свещеници
2014-10-31 16:00:39
Коментар: Чудя се дали нашият Бог,който е създал всички и всичко и вероятно му е смешно,тъжно или и двете,как се делим по всякакви признаци и се дискриминираме, горещо желае проповедниците да са само от мъжки пол.
Забраниха „Ной” в ислямските страни
2014-03-15 21:21:05
Коментар: Зачитала съм Корана (християнка съм),зачитала съм и Библията.Корана ме впечатли с това,че се различава доста от това,което масово познаваме като ислям.Звучи ми мирен.Не знам кой го е прочел накриво и го проповядва толкова агресивно,ограничаващо,далеч от самия Коран.Отделно може да попитаме кой създаде мюсюлманите-нима Аллах и Бог са различни и от време на време просто си пият кафето на една маса?

«234567»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook