Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на hard

«123456789»

Корнелия Нинова: Вот на недоверие ще има и без ДПС
2017-12-25 11:01:11
Коментар: И с коя друга партия ще се хване БСП за 121 депутати?!Те БСП имат обици на ушите си от ДПС и пак се бяха хванали с ДПС, но няма накъде пак при турците ще отидат.........
Как Сталин заличи истината
2017-12-25 10:56:52
Коментар: РУССУЯ след 89г една партия която си смени името и през 90-а год.обра парите на България, после една друга партия пък каза, че тя щяла да ни помогне а разграби заводи и всичко наред в България, а се оказа, че тази друга партия през 97г е събрала всички от оная партия дето си смени името и се стигна до тези две кебапчета хората да си дават гласа.Коя е тази партия дето си смени името, ами тя е БКП която стана на БСП!И коя партия разграби заводи и т.н.в България, ами тя беше СДС, ОДС!После лидера на СДС стана на ДСБ и дори се гордеел с масовото си присвояване на България!А сегашния лидер на БСП пък каза учудено, че за такава масова приватизация дори и не е чувала даже!И сина на тази ледерка на БСП защо не работи в Русия ами в загниващия капитализъм лошата Америка и да гласува и той за две кебапчета!?
Единна Русия подкрепя Путин на изборите
2017-12-25 09:28:42
Коментар: РУУССИЙчо съсветския съюз -Русия беше голяма територия но се рзпадна след като те сами си направиха перестройката!В земните си недра Рудия и сега си има много земни блага, а народа и е беден като църковни мишки.....това е!Тйо седнал пак да ми обяснява за газа и незнам си кое!!!Оти в някоя страна от Запад дето нямат някаккви земни блага или друго и виж ама много добре как живее народа и виж после как живе руснака!!!Не ми обяснявай за разни руски неща от които путиновите хора са милиардери също вашите от БКП/БСП/ДС!!!!Алчните са като твоите КПСС Русия и БКП/БСП и ти!!!
Единна Русия подкрепя Путин на изборите
2017-12-24 11:03:01
Коментар: Горкия народец!Беше голяма държава на територия от която всичките и републики избягаха!Фанатици които само водката ги утешава и проблемите им си им остават след изтрезняването!Имат много подземни блага а са бедни, бедни като църковни мишки.
БСП напусна пленарното заседание, започва подписка за оставката на Главчев
2017-11-15 18:58:19
Коментар: Нямаме никаква нужда от Сдс което стана Дсб а то си е Бсп!97/2001г излъга цяла България да гласуваме за него като мислихме, че ще унищожи Бсп, той се вля с тях!!!!За това се извън Парламента и никоха вече няма да влезе в него!

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook