Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Варнааа...

«123456789»

Джипита искат глоби за пациентите без здравни вноски
2012-08-27 20:17:57
Коментар: Тоя що не си гледа лекарската практика? Вече всяко джипи може да провери дали пациента, който е влязъл в кабинета му е здравноосигурен или не! При положение, че човек не е стъпвал повече от 10г в лекарски кабинет с каквото и да е направление и си плаща всичко-преглед, изследвания и т.н., кой е този ИДИОТ, който ще тръгне да му търси осигуровките?!?!?! Да не говорим, че такива като МЕН, които са здравноосигурени, също си плащат всяко посещение при лекар-бил той добър или е пропуснал повечето лекции и упражнения в университета?!?!?! А аз си плащам процент от заплатата, която СЛАВА БОГУ е добра! Когато накарат циганите да си плащат осигуровките и да спрат да живеят на наш гръб-тогава да ми търсят сметка за данъци, осигуровки, ток, вода и прочие! Аман от ненаяли се политици и лекари! Откога са ни хванали за гърлата и се опитват да цедят още и още! Целувам ръцете на всички, които лекуват със сърце и ум-има и такива. Аз лично предпочитам да отида и да си платя кеш на тях, отколкото да разчитам от немай къде на некадърници, които се чудят как да ме изцедят, без да имат хабер да ме лекуват истински!
Във Варна: Отхвърлиха майчина жалба за градините
2012-06-03 14:26:13
Коментар: Най ми допадна коментара за придошлите от близо и далеч НОВИ варненци. Малцина от тях имат адресни регистрации, други пък използват факта, че са по квартири и си слагат какъвто адрес пожелаят в личните карти. Със сигурност в Разград, Добрич, Тутракан, Силистра, Провадия, Нови Пазар, Шумен и прочие по-големи и малки градове и селца градините и яслите са празни, защото дечицата на НОВИТЕ варненци са насядали в столчетата на децата, чиито родители, баби и дядовци са родени и отраснали във Варна. А освен това съм втрещена от всички предимства, от които се възползват отчаяни родители/вкл. минаване на ТЕЛК за какво ли не/!!! НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕДИМСТВА ПРИ ПРИЕМА В ЯСЛИ И ДЕТСКИ ГРАДИНИ!!! Както и трябва да се затегне контролът върху документите за работещи родители/заради майките, които висват в кафенетата или гледат сериали вкъщи в работно време/.
Вземат ни имущество за неплатени осигуровки
2011-12-11 12:03:07
Коментар: Плащам си като поп здравните осигуровки, при това върху реалния размер на заплатата. Т.е. няколко пъти повече от 16лв./месец. Плащам си като поп и когато отида на лекар, защото от мангали в спешното не мога да вредя себе си или децата си в случай на нужда. Плащах си като поп и когато раждах/2 пъти/, и когато лежах в болница. Големият майтап беше, че когато около 24ч. заведох 4-годишния си син в инфекциозна болница/по спешност, с 40 градуса температура и съмнения за шарка/ и около половин час ми беше нужен за да събудя някой лекар/Бърза помощ вече ме бяха отсвирили и ме бяха пратили в Окръжна-спешен/-ме одрънкаха 20лв., защото сме нямали направление?!!?!! Самият преглед продължи около минута. Да не говорим, че в спешното в Окръжна отново бъкаше от мангали-един болен, придружен с цялото си родословно дърво... И така, уважаеми д-р Константинов, с ръка на сърце ви казвам, че ако работодателя ми не ми превеждаше съвестно всички осигуровки, включително здравни и имах избор, аз твърдо НЯМАШЕ ДА ГИ ПЛАЩАМ! Аман от изедници!
Е.ОН засилва проверките за нерегламентирано потребление на електроенергия
2011-12-08 17:47:57
Коментар: Ей мъ на-коректната клиентка, от чиято кръв ЕОН смучат като замаяни, все нещо не им достига и за инвестиции и дума не отварят! Но понеже съм келеш и обичам да портя ближния-моля проверките да започнат от МАКСУДА!!! Там в ТВ-новини на запитване от журналист чорлав, беззъбо захилен ром обясняваше, че тока българите да си го плащали, ромите само го ползват.
Варненският митрополит с чисто нов „Линкълн“
2011-12-06 15:21:55
Коментар: И тоя не вярва в Господ! Свестните свещеници ги анатемосват, а боклуците живеят в лукс и душите им са се обърнали на банкови трезори... Мъкааа...

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook