Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vesso

«123456789»

НАТО знае как да победи Русия в Крим и Калининград
2018-12-05 14:07:29
Коментар: Тази новина ще участва в състезанието 'Безмислица на месеца'. Редакторите, Вие четете ли какво пишете, и дали има някакъв смисъл въобще?
Една печка на твърдо гориво замърсява, колкото 18 дизелови автомобила
2018-12-04 11:10:35
Коментар: А колко замърсява един автомобил без катализатор или без DPF? Всеки втори автомобил у нас не отговаря на класа си екологичност, да не кажа, че повечето сигурно не могат да се впишат в никакъв клас екологичност. Само погледнете в едно колона коли, какви неща излизат от ауспусите, особено на дизеларките. А това е елементарно за контрол - тенически преглед, ама истински - данък мпс обвързан с резултата - под клас 3,4,5, който се прецени - спиране от движение на неотговарящите и рязко качеството на въздуха ще се промени само след година.
Подари ли Слави шоуто на Бойко?
2018-11-23 10:21:08
Коментар: Хайде стига с тоя Слави, все едно всички са вярвали в него, че ще е коректив, опозиция и т.н. Ако някой е вярвал, че точно пък той може да е безкористен и да работи за общото благо, или бързо забравя, или никога не е стоплял за какво става въпрос. И в двата случая народа си заслужава управляващите!
Работата по уличните ремонти във Варна ще продължи и през зимата
2018-11-22 17:00:07
Коментар: Много интересно, в северните страни, също във високо-планинските райони, както и по други места с доста по труден от нашият климат, как хората леят бетон, как полагат асфалт и въобще как работят, без да чакат "нужните метеорологични условия". И отделно, как един междуселски път в Швеция например изкарва в пъти повече от нашите прехвалени нови улици и булеварди?
Технически университет - Варна излезе с позиция по повод смяната на ректора
2018-11-09 11:24:36
Коментар: Какъв е този ферман, кой ще седне да го чете това нещо? За всички е ясно, че професорите Василев, Фархи, Минчев и останалата паплач, която се опитва да се домогне до блажния пост ректор на ТУ, са един дол дренки - компрометирани и без необходимите качества да водят цял унивеситет, също както и една не малка част от самите преподаватели в посоченият унивеситет. Не случайно преди години, да кажем 15 години назад, баретите идваха по-често в университета от повечето студенти.

«123456789»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook