Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на тъпак

«8910111213141516»

Македонци със скандален превод на "Железният светилник"
2016-03-28 23:20:51
Коментар: Радвам се че следиш коментарите ми, но още повече ще се радвам ако напънеш малко останалите ти гънки за да вникнеш в тях и да разсъждаваш, до колкото ти е възможно, въпреки че не съм голям оптимист, тъй като жулиш водка и всякакъв спирт на убийство, също като любимите ти крепостняци - пияните руснаци. Все пак си се писал РУССИЯ,значи би трябвало да изповядваш световноизвестната им ценност - жулене на спирт.
Македонци със скандален превод на "Железният светилник"
2016-03-28 14:08:32
Коментар: Чрез тътсене на номерът ти в интернет установих че си предлагал и други гей срещи на други участници тук,за твое съжаление ще ти откажа , много ценно време отделям на антибългарски комуно-гейско-руски микроби като теб. Тя съдбата те е наказала достатъчно
Македонци със скандален превод на "Железният светилник"
2016-03-28 14:04:51
Коментар: Откога зомбитата пият кафе? Също така не съм педераст и не приемам срещи по интернет с непознати ,, мъже,, иначе ако евентуално бих приел срещата бих си носил чесън в джобовете против вампири и зомбита- факт.
Македонци със скандален превод на "Железният светилник"
2016-03-27 23:43:19
Коментар: За да не си помислите че съм туркофил, то категорично осъждам турският геноцид в Одринска Тракия и съм твърдо за поне парично обезщетение за България, но нямаме политици, които да го изискат, тъй като са на отчет в Анкара. Така че да обобщя,че монетата винаги има две страни и сами виждате, че Турция не е толкова лоша колкото я изкарват и Русия не е толкова добра(даже никак),колкото я изкарват казионните комуно-историци.
Македонци със скандален превод на "Железният светилник"
2016-03-27 23:35:51
Коментар: Също така съветвам зомбито да проучи какво е било икономическото състояние на,, свободните,, руснаци ( бивши крепостници), които идват да освобождават поробеният българин. От разказите на Достоевски може да добиете представа за руската завист, спрямо българското трудолюбие и сносен живот. Смея да твърдя че пррз Турско сме живяли много по-добре от сега, единственият проблем е бил турските изстъпления предизвикани от Русия, която е водила войни на Българска територия, само за да раздразни турците и да изколят надигналите се българи, с цел да се разреди българскито население. Също така Баташкото клане е извършенот от помаци - т.е.Българо-мохамедани, а причината е спор за имоти и овце. Не отричам жескотостите разбира се, но трябва да приемем фактът, че убийците НЕ са етнически турци. Също така БЛАГОДАРЕНИЕ на Турция се извършва Съединението, представете си ако турски войски бяха нахлули в незащитената граница след обявяването на Съединението(тогава Руският сателит Сърби Я ни напада и българите се изтеглят от турската граница и отиват към сръбската), дори Русия подтиква Турция да си върне земите(на хартия), но султан Абдул Хамид категорично отказва, тъй като и той е прозрял подлата политика на Русия и предпочита да не се намесва.

«8910111213141516»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook