Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на fido

«123456789»

Правителството предлага обявяване на извънредно положение заради коронавируса
2020-03-13 11:20:28
Коментар: Нинчето пак не си е пила хапчетата днес. Само явно ни спести да ни понапише как е в Англия, дето е мила кенефи.
Емил Кошлуков: Случилото се в „Референдум“ е резил (видео)
2019-10-02 16:31:31
Коментар: Спиндеров от Батака, пак се осира, но такива са политиците в посткомунистическия режим който цари в България днес. То не бяха скандали с журналисти, с полицаи, в самолети, летища. Спиндера си папа руски парички, папа и парички от ДПС, крепи БСП и си снима мадурите на Варадеро, а има и идийоти дето гласуват за него.
Закотвеният във Варна ферибот „Героите на Одеса“ ще бъде приватизиран
2019-10-02 16:25:04
Коментар: Параходство БМФ включваше и 2та ферибота и ветрохода и много други неща, например като: мостчета, кейчета, Варна радио много нещица наследени от соц батака СО Воден транспорт. Също в БМФ останаха част от активите на варненската корабоствоителница, които БМФ купи, а после апортира в новото дружество. Та при приватизацията се изкараха предварително част от тези активи, като фериботите, Варна радио, сгради и други. Та за фериботите, първо пробваха да ги оперират самите БМКЦ, после ги дадоха на БМФ да ги оперира но ту ги спират, ту ги пускат, и те толкова ги надкараха.
Турция спечели битката за "Фолксваген"
2019-10-02 15:52:17
Коментар: Единственото предимство на което можеше да се надяваме беше политическата обстановка в Турция и произлизащата от техния султан нестабилност, човешки права, свобода на слово, демократични права, свободи, султански игри и т.н. По отношение на икономическо и техническо отношение, инфраструктура, подготвени кадри и специалисти с опит, нови такива от университети, пазар за продукция и др ние нямаме и не сме имали шанс. Фолксваген явно прецениха, че политическия, от там икономическият риск си заслужават да инвестират в Турция.
Закотвеният във Варна ферибот „Героите на Одеса“ ще бъде приватизиран
2019-10-02 15:41:36
Коментар: МОрето вие прочетохте ли си заглавието? При пристанище, към пристанище, до пристанище, можеби зад пристанище Варна.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook