Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Amazonit

«12»

Портних: Приказките за лошо финансово състояние на общината са безсрамие
2017-12-06 13:52:00
Коментар: Аз също бих поканила г-н кмета просто да се поразходи по улиците на града и да каже честно харесва ли му това, което вижда. Всеки, който не е сляп, вижда как от ден на ден градът ни запада все повече - мръсотия, прахоляк, разбити улици и тротоари, празни сгради и пустеещи магазини ... Страшно е, особено ако не си бил у дома няколко месеца и се върнеш, тогава можеш да направиш разлика.
Има бум в използването на хомеопатични продукти в България
2017-10-06 15:11:42
Коментар: Хомеопатията не е никак безвредна, установих го от личен опит. Така че бих препоръчала на хората, които искат да се лекуват с хомеопатия, първо добре да се информират за какво става въпрос. Особено майките с малки деца и хората с хронични заболявания.
Идея: Да има черен списък на пациентите, проявявали агресия над лекар
2017-09-25 19:27:08
Коментар: А ще има ли черен списък на лекари, убили човек чрез неправилно лечениие?
Христо Иванов: "Синята зона" във Варна ще е факт до пролетта на 2018-та година
2017-09-23 18:15:12
Коментар: Не бих могла да го напиша по-добре от Йоан Каратерзиян, подкрепям напълно. Качеството на живот в един град се измерва на първо място с това дали е удобен за хората, които се придвижват в него. Варна, за съжаление, не е град за хората, а за автомобилите.
Стартираха подписка в защита на частната зоологическа градина във Варна
2016-11-19 14:08:21
Коментар: А къде може човек да се подпише "ЗА" закриването на т. нар. частна зоологическа градина, бих го направила веднага и с удоволствие. Свидетел съм на създаването на въпросното място, тъй като минавам оттам всеки ден при сутрешната си разходка. Появиха се някакви руско-говорящи индивиди, които отначало спяха в две бараки и имаха само кози и конче. Даже и тогава (пролетта на 2014 г.) вонята там беше непоносима и се наложи да изменя сутрешния си маршрут за разходка. А сега просто е непоносимо да се диша. Това, което искам да кажа, е, че ние вече си имаме Зоологическа градина, а въпросните руснаци са много нагли. Като не им харесва, да си намерят място извън града. Лятото взели 5 лв. за 5 минути езда на пони за детето на братовчедка ми, която живее в Испания и не е много наясно с цените тук. Хубав доход реализират, няма що .... Подкрепям Мари Ан, нека развият селски туризъм в околностите, ако им стиска.

«12»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook