Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ivelina

«12345»

Протестът на живо в снимки: Ден 11
2013-06-24 19:54:51
Коментар: Айде стига вече, омръзна ни да гледаме как шепа хора пречат на варненци като блокират улици и създават шумово замърсяване в града ни. Стига вече омръзнахте ни! Ако не сте от Варна и не знаете къде да се разхождате, морската градина е правилното място, а не да ни пречите.
Варненци ще протестират днес срещу назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС
2013-06-14 12:02:48
Коментар: Стига сте се заигравали с етнически настройки на обществото един срещу друг. Никъде по света няма противопоставяне на етническа основа. На чело на САЩ застана чернокож. Стига сте експлоатирали тази тема. Хората вече не са толкова ограничени и малоумни. Но явно господин мишок е платен драскач на глупости по форумите.
Изборът на Делян Пеевски е удачен, смята Орешарски
2013-06-14 11:58:42
Коментар: А бе вие луди ли сте. На какъв протест? Против какво? Защо не протестирахте против СРС-тата на Цветанов? Или Ви е по-добре да ви слухтят и да се криете като мишки. Най-после в тази държава има нормално правителство, с интелектуалци и специалисти, а не с ченгета и пожарникари.
Бойкот на НС обяви ГЕРБ, готвят избори наесен
2013-06-06 14:29:55
Коментар: Колкото и да им се иска на мутрите Борисов и Цветанов, няма да се върнат във властта. Хората видяха какви крадливи и лъжливи типове са. За какви избори на есен говорят? До тогава Цветанов ще е в затвора, а Борисов ще отговаря за парите на офшорките, които е изнесъл с правителствения самолет и за ред други престъпления. Властта е сладка, но хората не са глупави!
Изключителен успех на ученици от Варна в конкурс на НАСА
2013-04-01 20:03:44
Коментар: В сайта пише, че всеки който си плати може да отиде на тази конференция. Така че всички желаещи, които имат възможност да си самофинансират пътуването до САЩ могат да участват. http://isdc.nss.org/2013/ Това не е конкурс на НАСА, а те са само партньори. Организатори са Националното космическо общество в САЩ, а в конкурса са участвали -Румъния, Индия, България, Бахрейн и САЩ.......... Моля да не манипулирате обществото с вашите мними успехи в измислени конкурси с по 100 награди за 100-те участника и да търсите пари за разходките си.

«12345»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.0 + 4.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook