Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на plamdin

«123456789»

Румен Радев: Управляващите избягаха от диалог, ще настоявам за електроно гласуване
2020-01-17 12:59:49
Коментар: Ясно е, че машинното гласуване е най-добро (не електронно - защото ще го "хакнем" веднага), но на управлявщите не им е изгодно защото няма как да поправят протоколите А има и чисто събективен фактор - качеството на комисиите, които не могат да се справят с попълването на протоколите!
Хакнаха сървърите на „Триумф Такси“
2020-01-17 10:01:03
Коментар: Не мога да разбера всички писаници по-долу! Ползвам само Триумф Такси и винаги съм доволен. Организацията им е перфектна - ако не дойде на точното място се налагат санкции, същото е и ако се пуска чалга в такситата, трябва да са чисти - това също се сл;еди, трябва да са с подходящо облекло - това също се следи и т.н. А до това, че "града е залят от таксита" - явно този, който го е писал не е ползвал таксита! Във Варна няма достатъчно таксита и това си личи през лятото и в пиковите моменти! Благодаря на Триумф Такси!
Само 1% от приходите на партиите идват от членски внос
2020-01-15 14:37:06
Коментар: А би трябвало финансирането да бъде от членски внос и от търговси дейности на партията в съответствие със законите... и от никакви други източници (които са в основата на партийната корупция)
Прокуратурата публикува избрани доказателства по делото срещу Нено Димов
2020-01-15 11:35:37
Коментар: От всичко изнесено, кое според мен е фрапиращо и показно как се управляват институциите и държавата! Писма без входящ/изходящ номер, важна информация, която не се завежда, разговори по телефона или неформални срещи и т.н. Мисля, че трябва към Закона за държавният служител ясно и точно да се запише, че не могат да се дават разпореждания или да се докадва по телефон!!! Който наруши това да носи много строга отговорност!!! Тогава нещата ще си дойдат малко на място!
Две големи фигури се сбогуваха емоционално с волейболния отбор на България
2020-01-10 17:12:26
Коментар: Двама ГОЛЕМИ! Израсналият в Черно Море-БАСК Виктор и Теди - благодарим ви от сърце! Достоен пример за младите!

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook