Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на mimozina4

«7891011121314»

Идва трета вълна молове
2012-08-08 23:21:52
Коментар: То тези пари май са на шепа хора,но явно ги разделят на глава от населението, и така станахме изведнъж много богати!И то в кризата!В момент,в който много семейства се чудят как да вържат двата края!Във време,в което много хора нямат работа! Нещо не доумявам!!!
Силен дъжд и градушка във Варненско и Добричко
2012-07-11 18:54:03
Коментар: А представяте ли си каква трагедия щеше да стане днес в детската градина до нас в Аспарухово,ако половината дърво вместо снощи,беше паднало в днешната буря?
Лекар иска направление за вадене на кърлеж
2012-06-15 08:30:06
Коментар: Миналата година ми се наложи да ми вадят кърлеж от крака.Живея в Аспарухово а личната ми лекарка не е там,а и не беше на смяна.Отидох в спешния в Аспарухово и дежурната лекарка ми го извади срещу 5 лв,като си купих инжекцията.Взе ми телефонния номер и ми каза,че като го изследват ако има нещо ще ме потърсят,за което не съм плащала.Ето така трябва да се постъпва в такива случаи.
Варненци с право на парична компенсация от ВиК
2012-06-10 11:10:13
Коментар: Мирена,права си за крановете.Но ако съобщиш на невежите и прости аспаруховци кога точно ще дойде водата всички ще си отворим крановете в точния момент и няма да се получи допълнителна авария.Нали не мислиш,че ще си отворим крановете и ще седим денонощия до тях,за да чакаме водата,да ги спрем,за да не се наводним.Вярно,но просто изказване си направила,Миренче.Така,че не коментирай неподготвена и не така грубо към аспаруховци.
Част от България е наша, учат турските ученици
2012-06-07 21:16:43
Коментар: Абе ей,тодоре-нарочно ти пиша името с малка буква-какъв си и с какво образование си,не те знам а и не искам да знам.Я вземи та почети малко история,та вземи понаучи нещо за БЪЛГАРИЯ.Само един малоумник може да се изкаже неподготвен,та даже и математиката ти куца.Като ти е турция толкова на сърце я вземи,че отиди там да живееш,пък после да видим какво ще пишеш.Ако е толкова инженер,колкото и родолюбец...нямам думи...

«7891011121314»

VIP
Plasmatec – премахване на папиломи,кондиломи,хемангиоми,бра
PLASMATEC премахване на образувания е най-успешния и деликатен за кожата метод. Отстраняването е базирано на принципа на аблация (изпаряване) на клетките. Кожното образувание се третира с високоинтензивен...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.1 + 3.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook