Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на APOLON

«34567891011»

Читател: Парапетите край варненския вълнолом се разпадат
2017-10-10 18:02:48
Коментар: Моля, не цензурирайте коментара! Вълноломът 110 години е стоял и предпазвал варненското пристанище без ремонти. В последните 10 г. това е петият "основен" ремонт при който се нанасят повече вреди за вълнолома, отколкото ползи. Сигурно ви е направило впечатление, че в последните години вълноломът е потънал с около 30 sm. Освен това нарушаването на първоначалния профил на бермата и запълването с камъни на измислените от профан инженери кутии пред вълнолома влошават хидравличната картина и водят до обрушване на вълната непосредствено върху вълнолома. Затова са тези драматични картини от щормовете в последно време.
Парапетите към Вълнолома във Варна се разпадат в очакване на "замразена" поръчка
2017-10-10 17:17:43
Коментар: Вълноломът 110 години е стоял и предпазвал варненското пристанище без ремонти. В последните 10 г. това е петият "основен" ремонт при който се нанасят повече вреди за вълнолома, отколкото ползи. Сигурно ви е направило впечатление, че в последните години вълноломът е потънал с около 30 sm. Освен това нарушаването на първоначалния профил на бермата и запълването с камъни на измислените от профан инженери кутии пред вълнолома влошават хидравличната картина и водят до обрушване на вълната непосредствено върху вълнолома. Затова са тези драматични картини от щормовете в последно време.
Близо 8 на сто ръст на чуждестранните туристи от началото на годината до края на август
2017-10-05 19:34:52
Коментар: „Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се”. Данните в статистиката се подават от Министерството на туризма.
Осигуряваме безопасността на корабоплаването с Румъния в общия Черноморски регион
2017-10-03 19:23:18
Коментар: Места за убежища в нашето законодателство не съществуват. В калпавите промени на Закона за морските пространства... са вменени "местата за временно укритие на риболовни кораби", но до сега няма регистрирано нито едно такова.
Осигуряваме безопасността на корабоплаването с Румъния в общия Черноморски регион
2017-10-03 19:06:05
Коментар: Ивайло, Ивайло. Пак те излъгаха - за последно, защото наоколо никой не остана . И последните наши товари (зърно например), които карат някой от гората кранове на нашите пристанища да мърда от време на време, ще отпътуват магистрално за Констанца.

«34567891011»

VIP
Английски - Подготовка за IELTS, TOEFL iBT и Cambridge
Индивидуална подготовка за международно признатите сертификати IELTS, TOEFL iBT и Cambridge - B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Използвам съвременни материали, които обхващат всички компоненти на...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook