Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на светлото бъдеще

«123»

Комисията по транспорт се събира заради проблема с трафика във Варна
2018-03-19 09:54:34
Коментар: А премиерът ли трябва да дойде, за да пусне отсечката пред ХЕИ? Толкова ли никой не изпитва неудобство от ситуацията, която е забъркал, че не се трогват? Нараненият асфалт пред автогарата и на кръстовището на ХЕИ си стои така, и колите не могат да се изнасят бързо от кръстовището. Дясното платно на Владислав си стои затворено като паметник на глупостта. Протест чрез клаксони покрай задръстените отсечки и пред Общината! Може под стрес да вземат да измислят нещо!
Комисията по транспорт се събира заради проблема с трафика във Варна
2018-03-18 19:01:07
Коментар: Когато не искаш да свършиш нещо, назначи комисия. Положението е ясно: - Спешно асфалтирайте дясното платно на Владислав преди Автогарата, готово е от много време, но никой не се сеща да приоритизира, задръстванията започват от Експрес банк; - Спешно поправете разбитата настилка на Владислав преди автогарата, защото светофарът свети зелено, но шофьорите минават бавно, за да щадят колите си - Спешно довършете оставащите десет метра на двулентовия нов път по Струга между Владислав и Сливница и пуснете движението по него, както и връзките между него и улиците Пловдив, Български орел, Осми март, т.н. - Пуснете всеки готов метър по Левски край ХЕИ - Направете поне едно платно, за да възстановите движението покрай бившата частна автогара към Капитан Райчо -Засрамете се! - Обявете конкретни дати за конкретни отсечки! - Приоритизарайте работата, и отмятайте едно по едно!
Регионалният министър към варненци заради ремонтите: Бъдете търпеливи
2018-03-16 21:53:16
Коментар: И още нещо - търпеливи варненци предполагам биха могли търпеливо да свирят с клаксони, докато минават покрай Общината?
Регионалният министър към варненци заради ремонтите: Бъдете търпеливи
2018-03-16 21:48:15
Коментар: Визитата на министъра е била с цел да се изгаври с хората ли? Ние не се и надяваме на перфектна организация, бихме оценили всеки скромен опит, но такъв липсва. Концентрирайте усилията си на етапи и отделни точки, не затваряйте всички улици едновременно, асфалтирайте някой друг метър и пуснете колите по него, засрамете се от некадърността си.
От средата на април започва ремонтът на Аспаруховия мост
2018-03-16 19:46:45
Коментар: Тапи и в момента се образуват, градът от месеци е парализиран. Освен работна ръка, трябва да се назначи и една работна глава, която да измисли някаква организация и въдвори ред. Защо след като първата отсечка между Владислав и Сливница, започната през август 2017, все още е в състояние на мармалад и без никаква готовност, трябваше да се блокира движението по двата булеварда с по една изядена в посока лента. След като кмет и министър не осъзнават, че трябва с приоритет да се възстановят платната на Владислав и Сливница, премиер и президент ли трябва да дойдат на оглед?! Изумителна некадърност, съчетана с алчност.

«123»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook