Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Advisor

«123456789»

Общинско предприятие начерта паркоместа върху тротоар във Варна
2013-11-12 18:43:08
Коментар: защо пък не са махнали тея плочки , така или инак с времето като се паркирва ще се разбият. Да ги махнат да асфалатират тези парко места , да сложат някаква декоративна оградка и тн да го направят както трябва. Обаче ако трябва да е както трябва ще трябва да се вложат пари, а е по лесно и готино само да се лапа ;)
Варненец си поиска публично заплата от ДСК, губели му времето
2013-10-01 21:37:37
Коментар: от написаното по-горе може да предположите, че смяната на банката и банковата сметка ще му обърка работата с която се занимава. Може би има проблеми в клоновете , но аз лично съм доволен от ДСК . Е плащам едни 12 лв на месец за частно банкиране , но пък рядко чакам за нещо в банката.
Община Варна: Манипулация на приема в детските ясли е невъзможна
2013-09-15 10:08:49
Коментар: Има хора които работят за да служат на обществото. Естествено това са хора и се поддават на изкушението да работят повече в своя полза, на свои близки познати и срещу подкуп. За това се ползват механизми тези изкушения да се сведат до минимум. В случая обществото е решило това да стане с помоща на електронна система, която обаче се нуждае от още прозрачност и настройка. И това докато не се случи, ще има недоволни. А конкретно за статията и случая - простовато е сгафила директорката, а общинската служителка пък си показва умствения капацитет с който разполага ( а ако бат бойко я гледаше щеше да каже тази какво си навира тея пръстени пред екрана ;) )
Община Варна: Манипулация на приема в детските ясли е невъзможна
2013-09-15 09:53:50
Коментар: Dry-ice със сигурност има начини за уреждане, но едния ще секне ако всичките там 10 000 ли са или колкото са номера се обявят публично и прегледно на сайта си. Да се види има ли незаети номерации които се пазят за нечии деца. (номера се получават с акта за раждане в която и да е ясла и се получава някакъв номер , но дали номера не е след 10 такива запазени )
Община Варна: Манипулация на приема в детските ясли е невъзможна
2013-09-14 11:44:10
Коментар: Dry-Ice ти явно въобще не си наясно с материята,нито си чел и гледал нещо по темата. Защо се мъчиш да даваш мнение? Ако искаш може да разясниш ако можеш как без да минава през системата детето започва да се води в ясла и за него се предвиждат легло храна и т.н. . Щом и номер незнаеш как се взима явно не си минал по този път по който минават всички родители.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.4 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook