Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vela

«123456789»

Светлозар Николов призовава всички кандидат-кметове да преминат през пълни лабораторни тестове за наркотична зависимост и писмено да декларират липсата на алкохолна зависимост
2019-10-23 09:27:40
Коментар: Богата биография,образован по всичкология,поредното обещание,а що се касае тест за кандидатите,то е нормално,защото и лично за кандидата да е наясно за себе си.
Емил Кошлуков: Случилото се в „Референдум“ е резил (видео)
2019-10-03 09:30:36
Коментар: Всички от Директор до участници, да смешници правят цирк,а на хората им писва от тях и изключват телевизия,народа се нагледа на предавания в които дават кой е по-най за да се добере до по-голямото грабене,до прошешка тояга да доведе българина,а съседна Турция,Гърция уж зле,а там българина ходи на почивка,на пазар,как се получава всичко?
Читател от Варна: Общината и кметството, моля, влезте си в задълженията
2019-09-23 18:45:14
Коментар: Aбсурно е всичко,дори до детска градина "Слъчева дъга" е същата кочина ,бригадата за сметосъбиране всяка сутрин в 7.30 минава,но едрогабаритните отпадъци с дни и месеци стоят и не прави впечатление на служителите от детската градина нито от кметство Приморски на метри от контейнерите.
Жестокото двойно убийство край Негован е извършено с цел обир
2019-08-29 14:18:22
Коментар: Само разтрел за тези,били работници в ТУ София успоредно работят на много места,въпросния апартамент също е на прицел,опази Господи,виждаш човек и не знаеш,че хладнокръвен убиец насреща ти?Закон да се измени веднага да няма намаляване при признаване на вина поне 30 г,а и смър за смърт,в случая невини хорица,както журналистката,дете невино на 7 г.и много ,много случаи,стана страшно да се движиш по улицата.
Окончателно: Актуализират Генералния план за движение в Морската градина във Варна
2019-08-01 13:43:29
Коментар: Голямо умуване 30 г.,а жертвите не са в състояние ни най-малко управници,нали не се потърпевши,а и що за понятие местност,мафиите си построиха жилища насред Морска градина и от тогава досега спорове как да се движим ние,а да летим,че МПС са с предимство,също и на крайбжената алея,само хора в неравностойно положение,че те едвали има и кой да ги предвижи до там,но недай боже и някой от управляващите стигнат до там,никой не е застрахован да мисли трезво и човешко,за заведенията които никнат като гъби,ами посред нощ ще зареждат щом са решили бизнес да правят.Дано се сложи ред.

«123456789»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook