Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vela

«91011121314151617»

Пускат автомобили до крайморската алея във Варна за баловете
2015-05-21 15:30:34
Коментар: Този кмет не е кмет,Бойко не знае ли делата му,алеята си е алея,ние ще хвърчим,а МПС ще фурцират нека мутрите,мафията си живеят,а ние дори и въздуха да не дишаме,а замърсяването от газовете,а хора в неравностойно положени,майки с колички и т.н. да знаят ,че са от Варна морска столица на боклука.
Варненци се надъхват в мрежата за саморазправа с паркиращите в Морската
2015-04-28 21:01:45
Коментар: До дупка мили съграждани,явно полицията нехае,а ние гражданите страдаме,всяко лято се говори,а резултат няма,чака се да има жертви,а царят Тимажии,наркомани,пияни,никой не мисли за майките с деца,за хората с неравностойно положение,дори за спокойно движещия си човек в тази прекрасна Морка градина,парк за отдих.
И други хора са бити от охранителите във варненския мол
2015-03-20 13:02:28
Коментар: За всички е ясно ,не прокурори и съдии,корумпирани наглеци,тези 19,22.24 годишни младежи са направили деянието с пълно съзнание,или дрогиран човек може да посяга на човешки живот,трябва да бъдат съдени по бързата процедура на 20 години или доживот,но вече сме без стойност на човешкия живот господа управници,ако беше ваш близък,както момичето от Търново зверкси убито,а сега същото деяние от студент и другите двама,нима е нормално да са охранители на които разчитаме да пазят живота ни,а те са истенските убийци.
Ангел Найденов: След сряда Борисов ще е новият вътрешен министър
2015-03-09 16:42:31
Коментар: Ангеле името ти е ангалско,но ти само на Мая кюстендилка кучка може да предеш,любовни трикове да ти раздава циганска мръсна,кой те тебе с Мая вмъкна в политиката,че невини студентки от цигани умъртвени,всички Ви интересува личната облага,а не как се свечерява при родители по нелепо убито дете,мислете да не се разхождат убийци на свобода,като родителите на убитото дете Паоло от Пловдив,а убиеца шофира на свобода,че закона му позволява докато не излезе присъдата,ако е вашето дете,да не дава господ,но все невини жертви благодарение на беззаконие:за кокошка няма прошка,а за милиони няма закони.
Симфоничен концерт на уникалните пианисти-близнаци Хасан и Ибрахим във Варна
2015-02-10 12:02:25
Коментар: Браво деца,вие сте рядко явление,бог да Ви благослови и да сбъдните мечтите си,въпреки транливия път,който сте поели,носите радост на всеки българите,Вашите родители,сестрички,които са също музикални всички да сте здрави,щастливи родители,че бог ги е дарил с две двойки близнаци всички музикални.

«91011121314151617»

VIP
Курс Асансьорен техник І-ва,ІІ-ра,ІІІ-та степен
ЦПО Виктория-ПМ, организира курсове за Асансьорен техник І-ва , ІІ-ра, ІІІ- та степен. Необходими документи при кандидатстване: 1. Заявление по образец 2. Копие от диплома за завършено средно техническо...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook