Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на teodor yanchev

«123456789»

Опаковаха пощата във Варна с транспарант "Кръгът на Кирил Йорданов"
2013-03-31 14:24:01
Коментар: Пиночет е прав.Просто в началото не се виждаше,а когато се изпразни вс. тогава почнахте да забелязвате.крадат ни от първите дни на прехода,защото всички са заедно.Не си мислете,че този е отделно.Съжалявам ако имате към някоя партия или политик симпатия,но вс.са заедно тоз 4 год. ония 3 другия 2 мандата няма значение вс, ни крадат.И единственото което тр.да се направи е промяна на конституция,контрол,отзоваване и търсене на отговорност.само с изземването на имоти и авоари на крадците ще се напълни държавната хазна с 1 трета от вътрешната и продукция,с което ще мойе да си позволи примерно да вдигне пенсиите и по този начин да не работят допълнително и да се отворят работни места за по младите .Държавата тр. да има силна социална политика тр, да си събира таксите,данъците наемите,а не да се разпродава както направиха всички досегашни управляващи.
Около 50 души на днешния протест във Варна
2013-03-31 13:53:08
Коментар: Много си прав Call_me_master,и можеби това е единствения начин да се оправи БГ връщане на Крумови закони.Аз за това апелирам не ме интересува кой ще ме управлява, а искам този който е, да мога да го контролирам и съответно да го отзова и да му търся отговорност, елементарно,но защо повечето хора не го разбират.и сам решил Call_me да дам на новото правителство 30 дни да приеме два важни закона за промяна на конституция и избирателен кодекс, това ако не стане в 30сет дневен срок аз лично ще се опитам да събудя нов протест,съжалявам може да ви е омръзнало но аз немога повече да търпя и да гледам как вс, се мъчим и изнемогваме а те ни крадат и издевателстват .Сори.
Протестите са стрували милиони на полицията
2013-03-31 13:41:21
Коментар: Те са като елтехниците ,трактора копае и поставя стълба а 10 души гледат.Както и да е найстина свършиха добра работа,но както каза по горе защо тр да им се плаща извънредно, ако нямаше протести аз защо си мисля,че полицията пак тр, да обикаля,затова да не ми говорят за бензин.Др. би трябвало да са в нормативния си работен ден не са били доколкото си спомням стотици или хиляди нещо нормално. просто в този момент някой сви пари,като ги написа разход по протестите и едва ли да се чустват виновни протестиращите за протеста(в тази криза ние протестираме ощетихме държавата).Бога ми колко наглост!!!
Борисов: Честитя на варненци обещания от ГЕРБ циклотрон
2013-03-31 13:30:55
Коментар: Aма и аз ще ги дам ,ако знам че с това си вдигам шансовете за изборите ,пъл после си знам ще ви умори,Проблема е АЛФ. Специално ГЕРБ и Бойко толкова ми паднаха в очите ,че ако са пред мен бих излязал извън нерви.Дами и господа, невярвайте на никой и не се поддавайте който и да дойде е все същото това го запомнете 23 години не ви ли стигат за да разберете,че са заедно всички, не ви ли прави впечатление, че само се плюят без да предприемат действия.Старая се да пиша в доста форуми за да стане ясно на мн. българи и дано да съм успял в противен случай ще гледате същия сценарий.Моля ви мислете логично и съвестно не бъдете предубедени ,ама тоз това ,тоз онова .Никой няма да ви помогне освем самите вие.Няма правова държава не работят важни институций,корупция на всякъде а кото е най лошо тя е на най горно ниво,монопол и това е достатъчно да сте на това дередже.Мс.надявам се ,че ще сте разумни не искам власт нямам пряка връзка с властта просто искам един спокоен живот ,
Панорамната алея в Морската градина ще прославя варненския спорт
2013-03-30 02:09:02
Коментар: Дншс асфалт утре ресторант в другиден къщичкаалогично.Но което си е хубаво си е хубаво но само до там дръвчета осветлрноа пейки тревичка и това е нищо др.така съм сугласен и подписвам с двете ръце А от къде са парите няма значение сега се гради нещо хубаво,а вече прокуратура да си тр, по реда да разследва и ако са в нарушение да се вземат мерки, но без да се разваля построеното ако то е в полза на народа нали?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook