Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ka4aka

«1234»

Искат увеличение на цените на такситата във Варна с 50%
2014-10-29 08:39:07
Коментар: brega...напълно съм съгласен с това,което казваш.Просто кухите им лейки не могат да го проумеят. port...като няма народ ще направиш така,че да има 500 таксита,а не 5000 в града и ще има работа за всички.Всеки дето нищо не е станало от него в живота(нямал е пари да учи,мързяло го е,мързи го да си търси работа и т.н) върти геврека.
Наводнени улици затрудняват трафика във Варна, закъса градският транспорт
2014-06-16 15:47:46
Коментар: lexi_81...хората са казали като не разбираш от нещо по-добре не се обаждай,за да не изглеждаш смешна."Великите проектанти" както ти ги наричаш не са единственото звено по веригата преди да се появи това кръгово(казвам ти като човек занимаващ се с това).Имаш ли си на идея колко пъти се правят проекти и нито строителния контрол е на ниво,нито строителя(изпълнителя) си върши качествено работата.Така,че по-леко с квалификациите.А какво ще кажеш за "великите строители" на Владислав,които без проект направиха от булеварда река! Пак ли са виновни проектантите ?! Няма нужда да ми отговаряш. :)
Община Варна с удължено работно време от днес
2013-09-23 12:58:08
Коментар: Нищо не е съобразено с кодекса на труда.Този си прави каквото си иска все едно са му частните фирми това. Hunter...виждам,че не си много запознат с нещата щом се изказваш по този начин.Когато не си си свалил гащите,недей да сереш.
До 500 лв. глоба за хранене на бездомно куче във Варна, погнаха и осиновителите
2012-11-23 09:49:33
Коментар: Абе дивите животни в природата кой ги храни?Те да не би да измират от глад? Защитниците-доводите са ви абсурдни.Когато няма какво да ядат ще се принудят да се махнат от градовете.
Изтича срокът на панелните блокове
2012-11-22 08:35:21
Коментар: Повечето хора тука си нямат никакво понятие от стройтелство,но това естествено не им пречи да коментират.Няма да ми стигнат 10 коментара да ви обясня за какво иде реч.Само ще кажа,че разликата между саниране и основен ремонт,и обследване на дадена констукрция е огромна.Недейте да предприемате нищо още 50 години и се надявайте пода на комшията Ви отгоре да не дойде при вас.А за това,че панелките са най-дълготрайните сгради спор няма,просто вече нормите,наредбите и строителните материали на пазара изместват този вид строителство.

«1234»

VIP
''ГеоСед'' - Геодезически услуги и Кадастър
Предлагам геодезически услуги на приемлива цена. Цена по договаряне за област Варна, Шумен, Добрич и Търговище. - Трасиране на поземлени имоти; - Трасиране на урегулиран поземлен имот; - Трасиране...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.4 + 3.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook