Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ebemti

«12345678»

83 – годишен варненец се самоуби
2014-04-01 22:15:01
Коментар: Тогава си беше наистина социализъм - държавата вземаше от всички и го разпределяше да има и образование, и здравеопазване Нямаше много големи разлики между бедни и богати. Парите отиваха за обшествени значими обекти - пътища, болници дотации на губещи, но значими за отделни региони предприятия. Нямаше безработица, но нямаше и демокрация. Само че демокрация не се яде
Специализиран кораб почва да търси черните кутии на изчезналия малайзийски самолет
2014-04-01 21:48:51
Коментар: Че той не падна ли в Индийския океан. Чий ще го дирят в Тихия.
"Атака": "Не на европедерастията, да на православието"
2014-03-24 22:54:07
Коментар: Запада винаги е бил против Русия. След като колонизираха целия свят три пъти се опитват да се докопат до нея. След края на СССР и колонизирането на световните богатства войната вече е с икономически средства, но имаше и доста случаи на т.н. изнасяне на демокрация - ИРАК, Афганистан, Косово, Босна, Либия, Сирия и др. Но Русия им е трън в очите. Запада провокира Русия с предложението към Украйна да се присъедини към ЕС и НАТО. Е, да, ама повечето хора в Украйна не искат да се обръщат към запада. Те винаги са си били Руснаци и това, че живеят в Украйна за тях е все едно, че са в Русия - те са руснаци. Там се получи нещо като в Македония - малко на брой , но агресивни националисти управляват, а как да станеш не-руснак когато си? Измисляха си нови думи в езика, измисляха си история само и само да са различни. А това запада го използва за да лапне Украйна. Ако света продължи така може би след 50-100 г. или по-малко когато "недемократичната" Русия ще бъде обградена от демократични НАТОвски държави и те ще се опитат не със сила, а с други "демократични" методи да я поставят на колене и да я купят буквално. Ако не стане така може и война да има... Мисля че пак няма да успеят - руснаците не са като другите народи.
ГЕРБ: Русия избра пътя на международната изолация
2014-03-16 18:00:54
Коментар: Ако да речем българите в Македония решат да се присъединят към България какво би трябвало да направим - да защитаваме цялостта на Македония и международното право или да ги подкрепим? И как ще се почувстват българите там - изоставени от майка си!
Москва – Севастопол – Бургас. Пътеписи от бъдещето
2014-03-03 17:16:44
Коментар: По скоро трябва да се страхуваме за Родопите, където т.н. помаци вече се смятат за турци само защото са мюсюлмани. Още повече с последните усилия на ДПС да се говори по време на Българскии збори на турски език защото хората не разбирали. Хора на 50 - 60 години?! Ами те досега не са ли учили в училище, не четат ли вестници. Абсолютно си знаят български, но не го искат и ако продължаваме така скоро няма да искат и да са граждани на България. Ето ти го Косовския сценарий. Само още малко време, още малко да се продадем на Запада за техните т.н. европейски ценности. Те ни ограбват, а когато обеднеем още, няма как да се противопоставим на Турската инвазия, а запада ще защити човешките права на онеправданите малцинства.

«12345678»

VIP
Курс Асансьорен техник І-ва,ІІ-ра,ІІІ-та степен
ЦПО Виктория-ПМ, организира курсове за Асансьорен техник І-ва , ІІ-ра, ІІІ- та степен. Необходими документи при кандидатстване: 1. Заявление по образец 2. Копие от диплома за завършено средно техническо...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook