Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Vodolaza

«456789»

Кирил Йорданов: Ще ме подкрепят варненци
2015-09-02 17:49:33
Коментар: Към Георги Василев и vivian: Фактът, че има хора като вас, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много ме РАДВА, жалко е само, че всички не мислят така... А трябва!!! Все се надявам, че това, което Пламен направи пред Общината няма да бъде забравено, доста камъни с послания оставихме там.
Кирил Йорданов: Ще ме подкрепят варненци
2015-09-02 16:25:25
Коментар: Vivian, напълно съм съгласен с теб. Струва ми се само, че хората в България просто сме свикнали да търпим и затова не виждам смисъл от коментарите на когото и да било, защото най-лесно е да си стоиш зад компютъра и да изказваш мнение, но когато това трябва да стане публично и да излезе човек със собственото си лице пред обществеността, повечето не биха имали смелостта да поемат отговорност, страхувайки се за живота си или за заплатата си. С две думи, искам да кажа, че ще е по-добре всички недоволни хора да се обединят и да направят нещо радикално, или да спрат да коментират една или друга политическа новина, понеже нищо не могат да направят.
Кирил Йорданов: Ще ме подкрепят варненци
2015-09-02 15:44:09
Коментар: Наистина много хора коментират политическите новини и като види човек по какъв начин се изказват, единствено може да си помисли, че има много разбиращи от политика хора в България и затова такова ни е положението. Ако действително всички Вие имате мнение и решение на проблемите на България, и в частност на град Варна, защо не се кандидатирате за кметове или общински съветници и не започнете да работите по въпросите, които за проблемни и касаят гражданите ??
Стартира ремонтът на стадион "Тича"
2015-09-01 15:58:18
Коментар: Нищо по различно от това, което казах - ИЗБЯГВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ !!! Всички имаме ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ и всеки има отговорността да си изпълнява задълженията, за да има права. ТОЧКА и без МНОГОТОЧИЯ или т.н.
Стартира ремонтът на стадион "Тича"
2015-09-01 15:05:32
Коментар: Viva La Bam, много интересен отговор, "не или пък да" :) !!! Има закон, който много точно установява отношенията, при един такъв случай и това, че подобен случай, както казваш, ще се проточи с години, означава само и единствено, че едната от двете страни, и по-точно виновната страна се опитва да заобикаля или не спазва закона, естествено при положение, че се е стигнало до съдебна инстанция. Защото при подобна ситуация е излишно, според мен, да се прибягва до която и да било от властите, защото според Закона за Етажната Собственост, виновният е длъжен да обезщети пострадалия и всяко друго действие, би било противозаконен акт. Ако законът не ти харесва, кандидатирай се, влез в политиката и го промени. Ако не искаш да го направиш - бягаш от отговорност и отново се връщаме на предишния въпрос, докато обществото не започне да действа като едно цяло и да потърси отговорност на определени лица, които по един или друг начин са причинили с действие или бездействие определени щети, всички СМЕ виновни.

«456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook