Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на rulet

«123456»

Международният наказателен съд започва разследване срещу Виктор Янукович
2014-04-26 02:09:20
Коментар: Какво е направил Янукович , че ще го съдят , та вече всички разбраха , дори в Европа, че са стреляли и убивали хора само от "правый сектор"!
Сезонните работници от Варна избягаха в Германия
2014-04-26 02:06:17
Коментар: Д-р Иванов, 2000? си к бая добра заплата за Европа, не знам къде така лесно гр изкарваш !
Сезонните работници от Варна избягаха в Германия
2014-04-26 02:03:39
Коментар: Да плащат на хората нормални заплати и никой няма да бяга ! И стига сте съжалявали горките работодатели, които само експлоатират персонала за нищтожни пари! Нека всички избегать, та да видим кой ще им работи !
Руска рулетка
2014-04-20 01:43:06
Коментар: Тиква и flame, bradata заедно с тех, едни заблудени олигофрени, които не могат да направят един нормален анализ на ситуацията , а се впускат в полемики , които са едни празни думи на тесногръди коне с капаци с промити мозъци !!! Четете западната преса , които в един глас тръбят , че всичко случващо се в Украина е добре планирано от години от американското правителство , което не може да преглътне факта, че толкова усилия възложиха да разрушат СССР , а сега Русия се възражда като Феникс и става една могъща, икономическа сила! Не пишете глупости, а прочете малко и се образовайте ! Аз съм за бълг интереси , както к правил Живков , купувайки от руснаците на безценица природни ресурси и ги продаваше на трети страни !
Путин: Надявам се да не се наложи да използваме военни сили в Украйна
2014-04-18 01:35:03
Коментар: Тиква , ти да не си присъствал при въвеждането на руски разузнавачи в посочените от теб територии или просто ти допада инфото, което предоставя проамериканските медии ? Абсолютно не си запознат със ситуацията в Украйна и как рускоезичното население е малтретирано и унижавано от бандеровците и затова юго-изтока се вдигна на протести , защото не иска да бъде управлявано от незаконно, още веднъж подчертавам , незаконно правителство на Украина, което е спонсорирано от САЩ, за да провокират по всякакъв начин Русия !

«123456»

VIP
Купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя в Област ВАРНА !!!
’’ ГРАНДЕ ХАУС ’’ ЕООД купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя във всички Общини на Област ВАРНА: Община ВЪЛЧИ ДОЛ: Вълчи дол, Бояна, Брестак, Войводино, Генерал Киселово, Генерал Колево, Добротич, Есеница,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
6.2 + 4.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook