Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Advokat

«234567»

Новаков: Пакетът "Макрон" е за делтапланеристи, не за тираджии
2018-05-21 16:03:33
Коментар: Абе г-н Новаков, а Макрон за какво дойде във Варна, а? Да му плещим глупости от терасата в Евксиноград ли, къде била Румъния, е там е Турция и т.н. Човекът си обяви, че идва да търси подкрепа за промяна на режима на командироване на работници в Европа, Това е същото, дето сега му викате "пакета". И патрона ти Борисов тогава възрази ли?. Ами, май не. И сега кво - всички заработихте, щото тогава толкоз сте схванали. Парле ву франсе!
Starbucks планира да засили още присъствието си на китайския пазар
2018-05-21 15:58:40
Коментар: А във Варна кога!?
Издадоха разрешителното за новата градска библиотека във Варна
2018-03-21 09:32:45
Коментар: Читателите да стягат спортните екипи, че ей сега ще я построят, зер самата предЦедателлка на НС ще помага, че после да се качват на аудитата и беемветата и да се запътят с наведени глави към храма, тоест към "Библиотеката". Нали така цинично ще се именова новото култово заведение до общината. Абсолютно излишен строеж. За същите, а веоратно и за по-малко пари можеха да купят някоя от старите големи и красиви реституирани сгради, да я ремонтират и пак да има нова библиотека. И общината щеше да си се разшири, което е едната реална цел. А другата - нашите хора да приберат едни пари от строителството. Де що има дупка - бучва се града. въздух не остана в този грозен вече град.
Министър Нанков проверява ремонтите на улиците във Варна
2018-03-16 09:58:29
Коментар: А какъв точно контрол ще осъществи Нанков в тези общински ремонти, дали се харчат европейските пари парите вероятно ? Ами, харчат се, ще го потвърдим всички.
Търсят шофьор с бял джип, блъснал дете на бул. "Васил Левски" във Варна
2018-01-11 14:53:01
Коментар: Допълвам: Да, пресичат много хора през платната на бул. Левски, където, незнайно защо, няма пешеходна пътека. Но нека не се оправдава общината с намиращия се там подлез. Когато видим кмета, госпожата му и децата му да преминават през мръсния, полутъмен, рушащ се, опикан и осран подлез, тогава ще ги последваме и ние и ще пуснем там и децата си.

«234567»

VIP
Работа за болногледачки/социални асистентки в Австрия
Работа за социални асистентки със слаби познания по немски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. Предлагаме: дългосрочни договори с добро заплащане, пенсионно и здравно осигуряване,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook