Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Advokat

«1234567»

Работниците от Пристанище Варна- Запад протестират днес
2018-11-22 11:13:45
Коментар: В държавното предприятие е лесно да протестираш за зашита на трудовите, социалните и гражданските си права. Там и синдикатите шетат смело.
Ще премахват сгради в пристанищен терминал „Варна Изток“
2018-11-21 16:12:47
Коментар: И сме в очакване след събарянето на сградите да се разшири "свободната зона" и да се отдаде под наем. Прочие, някой да знае законовата разпоредба, според която за събаряне на сграда публична държавна собственост се изисква промяна на статута й в частна държавна собственост ?
Кола падна в изкопа на новото кръгово по бул. „Владислав“ във Варна (снимки)
2018-11-21 11:13:10
Коментар: На всички пътища, които се ремонтират в града, липсват знаци и маркировка за точна и разбираема организация на движението. Временните спирки и местата за движение на пешеходците са в кал и строителни отпадъци. А предвидените парични средства със сигурност имат и пера за организация на движението, временни спирки за масовия транспорт и за създаване на условия за преминаване на пешеходците. И парите са дадени или ще бъдат дадени. Но на никого в община Варна не му пука за реалното положение и унижението на гражданите.
Балабанов за сделката за Дупката: Замерят ни с калта, която сами забъркаха
2018-10-15 16:31:31
Коментар: Куче, какви вноски бълнуваш. Общината си е направила вноската в капитала и това е земята под стадиона и съседни имоти. Никакви други вноски не дължи. Другият акционер май имаше задължението да го построи за своя сметка и това му вноската в капитала на дружеството. Председателят на ОС говори глупости. А и нали преди няколко години ОС гласува да се продадат земи от дружеството, собственик на стадиона, за да се осигурят средствата за завършване на строежа. Е, продадоха се. И кво стана с парите. А за укрепването на "Алея първа" - концесионера на плажа и собственик на няколко имота около плажа си знае защо го прави. Не е за обществената полза. .
Как върви строителството на новия бул. „Левски“ (Снимки)
2018-08-28 10:30:51
Коментар: Тази локва от последните дъждове е най-силното доказателство, че строителството напредва активно. Прочие, някой чиновник в общината няма ли да се сети най-сетне, че трябва да се погрижат за пешеходците и за ползващите градския транспорт хора във връзка с временната организация на движението. Предстоят месеци , в които ще се гази в кал по улиците покрай строителните машини и автомобилния трафик, без тротоари и без предпазни огради, и ще се чака автобус под дъжда.

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook