Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на happymery

«123456789»

10 най-чести причини хората да не даряват кръв
2014-10-08 18:27:48
Коментар: Кръводаряването е хуманен акт! Не знам дали трябва да се заплаща, защото някои това им е работата, но поне трябва да има привилегии за кръводарителите при нужда за тях или техни близки. Едно време войниците в казармата бяха най-честите кръводарители, а сега като няма военна служба...;-)
За пръв път остават незаети места в детските градини на район „Приморски”
2014-10-02 16:30:43
Коментар: Местата сигурно са в кв. Виница и к.к."Златни пясъци", поради отдалеченото си разстояние. Район "Приморски" е голям, градините са отдалечени от най-заселените квартали "Левски" и "Чайка". Да си заведеш детето до Златните, да отидеш на работа и да си го вземеш, по-добре си вземи детегледачка! Информацията е поднесена некоректно!
Читателка: Докога ще се използват камиони за поливане в Морската градина?
2014-09-16 18:18:54
Коментар: Nestinarka, поливната система е капкова, а не пръскачки! Знаете ли, че гр.Обзор има такава в градинките си по тротоарите, по пътя за Бургас и обособената паркова част, в гр.Бяла също. Какво лошо има в това, нещата да бъдат както трябва? Парите които се дават за работната ръка и камионите могат да се инвестират в системата. Също нека се асфалтират повече алеи и да се поставят пейки, малко да се разтовари главната алея. Движението по която е именно както го описвате, но профучават пияни туристи и луди тинейджъри с тези триколки, които се отдават под наем, едновременно с велосипедисти и скейтъри.
Читателка: Докога ще се използват камиони за поливане в Морската градина?
2014-09-16 17:00:26
Коментар: Малоумен сте Вие! Защо да не се разкопае, то и без това алеите имат нужда от ремонт. Прави се веднъж! А като не искате да се копае да поливат сутринта между 7ч.и 9ч когато няма майки с деца или туристи. А не цял ден да се маркира дейност, за да си запълним работния ден, че да си вземем парите по програмата за заетост.
Подлез край Морската тормози майки с колички
2014-09-16 16:56:49
Коментар: До stigabe: Заливаме кметство "Приморски" със сигнали за този подлез вече 6-та година и нищо!!! Колко години са необходими? Този подлез от '90г. до сега е освежаван веднъж, без да са ремонтирани стълбите и съоръженията за майки с колички! А за финансовата част, да крадат пари има, но да се ремонтира няма. Хайде вече стига с тия оправдания, че нямало пари. Има и още ще се източва общината!

«123456789»

VIP
Курсове по Растениевъдство,Животновъство,Растителна защита
Изпити за млади фермери и земеделски стопани.Обучение и курсове Център за професионално обучение към "Виктория ПМ" ЕООД - провежда обучения в присъствена или в дистанционна форма по: 1.Пчеларство-150...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook