Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на YStoyanov

«123456789»

Официално: Иван Портних е кандидат за кмет на Варна
2019-09-13 16:59:03
Коментар: Ама не така да ми изопачаваш думите като, че 'кмет-чудо' го описвам все едно.. Но толкова работа се върши в града за последните 5 год. поне.. Не можете да го оспорите просто.. А вместо мъжката да си премълчи забележката ми се хванал за писмените ми грешки, но думите ми са верни.. Незная 'платен и злобен' мен ли визираш.. Виждам, че има движение при управлението на тея хора. Какво повече искате не сте ясни.. Кмет-чудо може би.. И за Кирил щях да говоря така ако беше така активен, но не беше.. Ако не помните сами си го свалихме!..
Официално: Иван Портних е кандидат за кмет на Варна
2019-09-13 09:58:28
Коментар: Колко било струвало и какво можело друго ти нямаш правото на глас по темата! Нито от твоята сметка ги е изхарчил, нито те е ангажирал и те е вдигнал от вас от стола пред клавиатурата където си в момента да мрънкаш за тази цялата работа.. Проектирана уговорена, организирана и извършена ! Нито актовете 16 те засягат тебе пряко.. Изобщо незнаеш какво говориш пич.. Ако имаш реални идеи има къде да ги предложиш за изпълнение.. Също има къде да попиташ по някой ремонтите каквото те интересува.. А, че бил обещал, а неспазил срока.. Разбира се, че ще извести гражданите план проекта с датата, което е планирана.. Това е задължение да го прави! Освен да вземе да си махне профила и да не известява гражданите с планираните дейности и евентуални усложнения а?.. Сам тихата си кърти и пробива насам натам без известия.. Изобщо чувате ли си мислите бе хора.. Все едно някой от 7ми клас тъкмо 8ми сега ученик пише коментарите тука..
Официално: Иван Портних е кандидат за кмет на Варна
2019-09-13 09:40:06
Коментар: От предишния ни кмет помня само името му.. Откакто Портних застъпи промени целия ни изкъртен до тогава град Варна ако не помните.. Нови тръбопроводи, ново окабеляване, ново осветление, цялата ни Морска градина е осветена и оживена.. За сравнение нищо от тея не е пипано от първото монтиране и поставяне, а Морската градина беше пълен мрак, пълно с боклуци и треволяци и наркоманий и други индивиди.. След залез слънце хората я избягваха.. Забравихте ли ги тея факти наистина? Чудехме се дали ще позакърпят дупките по всички улици и булеварди, а никой не си е и мислил за цялостно преасвалтиране на всички основни артерий в града, а вече и по-малките.. Слепи ли сте, наивни ли не мога да ви разбера критиките наистина.. Иван Портних е най-доброто, което сме имали и което можем да имаме на тоя етап от хора.. Съвземете се малко и си преценете на кой от непознатите за повечето хора ще си дадете гласа или вече е доказал хипер активна работа по всички краища и типове проблеми за цялата област Варненска.. Ей го Аспарухово, Галата, насам Виница и прилежащите местности са също негова работа и се е захванал навсякъде.. Нямате право да пресмятате получени и изхарчени пари и оценка на работата така гласно. Само балалайките ви знаят и по социалните мрежи всички са много силни и много разбиращи.. Личните ви мнения са лично за вас да си траете..
САЩ с ясно послание към Турция за Ф-35
2019-08-29 11:59:46
Коментар: Е на теория нали няма война.. На практика е ясно, че Русия е враг Но1 на САЩ, но на теория всичко е ужким точно.. Тогава как си позволяват такива условия да поставят на трета страна.. "Или ние или те".. Ааа не, ако искате в лидл да получавате от нас хляб Стара Загора, тоо прекратявате бизнес отношенията си с Мизия !.. Абсурдно тея американци хич ги няма в дипломацията.. А докато си гризат ноктите той Путин го прикотка Ердоган вече.. Само, че той пък няма да остави нещата така незная.. Да се надяваме на консенсус там, но не виждам как
Съперникът на Гришо: Играта му е за Топ 5, ако му потръгне
2019-08-29 00:55:08
Коментар: Има клип в ЮТуба Grigor dimitrov most atlethic moments 10тина минутки е.. Впечатляваща игра показва.. Бяга за тая топка като лъв.. Някакви невъзможни видимо им ги връща и точка.. Скъсява ги към мрежата.. Чаталки някакви майтапи си прави пак с точка и това на Олимпийските игри все едно.. Класен играч е.. Цял свят знае това вече.. Дано си върне хъса за игра

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook