Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Krasi Yanev

«123»

Почина Васа Ганчева
2011-07-01 18:07:21
Коментар: Поклон пред паметта и! Дано всеки да я помни с добро..
Театър Българан
2011-05-31 23:26:48
Коментар: Уважаема наша публико, екипът на Театър Българан си дава сметка за вашите вълнения относно цените на билетите. От днес стартирахме една информационна кампания и вие ще имате възможност да се запознаете с част от нашите проблеми. Това може да направите на билетната каса на Театър Българан и ако ни подкрепяте да впишете имената си и да се подпишете в специалната за това книга. Благодарим ви за градивните спорове и мнения. Уверяваме ви, че не сме безразлични към тях!
Девет души са номинирани за награди „Варна“ за изкуство и култура
2011-04-30 23:08:01
Коментар: Поздравявам всички номинирани, при все, че това е поредния ПАРАДОКС във Варна и България.Ето фактите:номиниран колектив е ТМПЦ-Държавна опера-Варна при положение, че през последните три години имат публика, колкото Театър Българан има за шест месеца.Всъщност-не се учудвам,защото управата на града ни не знае къде се намира Театър Българан.А вероятно изобщо не знае, че съществува работещ частен театър и то БЕЗ да получава финансиране от Държава и Община.Уважаеми господа,за нас е по-важно,че зрителите посещават нашия театър и залите са пълни!Отколкото Награда Варна.
Театър Българан
2011-03-12 14:40:32
Коментар: Г- н Carabinieri, мисля, че по достатъчно категоричен и коректен начин ви поканих на среща в Театър Българан, за да отправите към нас предложенията си относно дейността ни. Ако това ви устройва, заповядайте тази вечер- 12- ти март, в Театър Българан и ме потърсете на билетната каса. Ако не ви устройва- просто си запазете мнението за себе си. Очаквам ви...
Театър Българан
2011-03-01 13:32:54
Коментар: Г- н Carabinieri, тъй като вашето отношение и коментари излизат от правилата на коректността и градивната критика, ще си позволя да ви поканя на среща в удобно за вас време в Театър Българан, за да споделите вашите най- добронамерени предложения относно нашата работа. Анонимността не е право, а страх и липса на градивна позиция. Ако приемате предложението- заповядайте. Ако не- за нас всичко, което е свързано с вашите коментарии тук е приключило. Честита Баба Марта и приятен ден желая на всички!

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook