Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на taririram

«5678910111213»

Гуцанов: Преместването на пристанище Варна не отстъпва по значение на проекта „Южен поток”
2013-12-05 15:50:52
Коментар: Марин Милев, нищо няма да строят във Възраждане... засега!!!! Чети и се информирай! 1. Проектът за строителство на "общежитие" във Възраждане е спрян, тъй като има голямо "обществено недоволство"! 2. На живущите в близост до "проекта" им е пределно ясно какво се крие зад формулировката "социални жилища за представители на уязвими, малцинствени и социалнослаби групи"! 3. Никой не е казал, че пристанището ще е "по баирите". Но май не четеш какви са идеите за тази зона - изграждане на "пасажерски и яхтен терминал, нов аквариум"... и още не знам колко тралала за осигуряване на "чист въздух"! Или според теб това може да стане успоредно с гетото Максуда?!? хахахаха
Цачева: Парите за коледните добавки са осигурени от депутатите на ГЕРБ, които не идваха на работа
2013-12-05 15:17:54
Коментар: Ех, горкичките те! Щели били да се самобичуват, ама после можело да не ги изберат!!! Хахахаха ето къбе бил ключа за палаткатаааааааа... ВАЖНОТО Е ДА ВИ ИЗБЕРАТ, а не какви ще ги вършите в тоя парламент, като ходите там само когато ви показват "по телевизора"! Малко пари сте върнали! Малкоооооо.... Всичките пари трябва да върнете!!! Нищо не трябва да ви се плаща! Вие трябва да плащате на държавата, че ви е дала правото да си люлеете краката в парламента... И е крайно време да започне да ви се плаща само за свършена работа (т.е. за приети закони!), а не за чесане на езици и разказване на вицове от парламентарната трибуна!
49% от българите заплашени от бедност - най-голям дял в ЕС
2013-12-05 15:10:15
Коментар: ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееееееее! Поне по едно нещо и ние да сме на ПЪРВО МЯСТО!!!! А Гърците хич да не се бутат в тая класация! Имат хабер те какво значи "остри материални лишения или условия на живот, свързани с ограничения, заради липса на ресурси"! Да дойдат тук да видят какво значи "остри материални лишения"!
Три нелегални казана и над 1 200 л. ракия иззеха митническите служители във варненското село Голица
2013-12-05 15:05:37
Коментар: Язък!
30% от годишната сметка за ток - за отопление през зимата
2013-12-05 15:03:12
Коментар: Българинът харчи много за ток, защото е беден!... А е беден, защото харчи много за ток!!!... И къде е изхода от този омагьосан кръг?!? Ако българинът не беше беден, щеше ли да населява панелни гета?!? НЕ... щеше да живее в спретната къщурка с добра топлоизолация, с локално отопление... Да, ама не! Българинът е беден, И защото плаща огромни сметки за ток, а поради това няма възможност да отдели пари, за да направи подходяща топлоизолация на панелната си кутийка... Тъй че изобщо г-жа Калинка да не ми обяснява как да си изключвам телевизора, "като отивам на почивка", за да спестя 1 лев!!! Колко българи (от тези, които едва си плащат сметките за ток с мизерните си заплати!) ходят на почивка, г-жо Калинке?!?!

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook