Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на taririram

«456789101112»

Рушаща се автобусна спирка застрашава варненци
2013-12-13 14:04:02
Коментар: Още преди 3-4 години, когато монтираха тези нови спирки, писах къде ли не - вкл. и в сайта на Община Варна. Глас в пустиня... Както винаги е било - "сития на гладния вяра няма"! Т.е. онези "в профучаващите край спирките коли", които измислиха тези навесчета (защото това не са спирки, в които можеш спокойно да изчакаш градския транспорт при всякакви атмосферни условия!), та тези "онези" никога не са чакали автобус на спирка, когато температурата е доста под нулата, а вятърът е повече от непоносим! Тези "съоръжения" не пазят нито от силното слънце през лятото, нито от дъжд, нито от сняг и вятър!!! Сигурно някой ги е избирал по "хубост"! Защото те дори не са и евтини... В крайна сметка трябва или да се помисли как да се направят удобни за чакащите, или да се сменят с подходящи за нашите условия... Но кой да помисли?!? "Онези" ли?!?... които НЕ чакат автобуси по спирките?!?!
Данъчни от Варна играли тенис на маса под прикритие, за да хванат спортен клуб в издънка
2013-12-12 10:38:03
Коментар: Нищо ново - НАП никога не са спирали да работят на принципа "За кокошка - няма прошка!" Онези, които крадат милиони си въртят синджирчетата по света, а тези тук, които се опитват да оцеляват някак си, са подложени на абсолютен терор от цялата държавна бюрокрация!!!
Още един депутат от ГЕРБ напуска парламентарната група
2013-12-10 13:39:22
Коментар: като свински черва са се наредили - на шура му шуранайката само дето не е ясно кой е! Ууууууууууууужасссссссссс...... Сигурно не са се оправдали очакванията му за голЕма далавера от депутатстването!
Във варненското ОУ „Йордан Йовков“ буен ученик опразни класна стая
2013-12-10 13:32:18
Коментар: Нещата са доста по-простички! Детето не е виновно. Виновни са родителите. Това състояние е вид психологично заболяване и се нарича ХИПЕРАКТИВНОСТ с дефицит на вниманието. Може да се диагностицира още в много малка детска възраст и, ако родителите са си на мястото, може да се лекува и то доста успешно! В случая все още не е късно. Ще е късно, ако до пубертета не се вземат сериозни мерки, защото след това нещата могат да станат абсолютно неконтролируеми.
Гуцанов: Преместването на пристанище Варна не отстъпва по значение на проекта „Южен поток”
2013-12-05 15:52:26
Коментар: и хайде спри да си сменяш никовете, че под каквото и име да излизаш, стила си не можеш да смениш или се криеш от нещо... или от някого?!?!?

«456789101112»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook