Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на d54321

«234567»

Озеленяват тротоарните градинки на бул. „Цар Освободител“
2014-09-09 08:53:08
Коментар: Една добра новина! Надявам се отново да не тръгнат куцо, кьораво и сакато да си озеленяват хола вила и т.н. и да изкоренят и убият храстите, дано някои останат, пък и дано някой да се грижи за тях, поне веднъж, за разлика!
Украинецът Ян Кум метял магазини, преди “Фейсбук” да му даде $ 19 млрд.
2014-02-25 12:00:34
Коментар: EDIT: Оказва се, че аз съм в грешка според уикипедия - на български било Силициевата долина - моите извинения към авторите.
Украинецът Ян Кум метял магазини, преди “Фейсбук” да му даде $ 19 млрд.
2014-02-25 10:42:10
Коментар: Хахаха, добре, че се се преместил до силициевата долина (Силиконовата долина е мястото ако някой не знае)... Поне имайте малко идея за какво пишете/преписвате. Иначе поклон пред такива хора, които са безспорно успели, който иска да им завижда, това няма да намали успеха им. Дано използва парите за да помогне на някого - за пример Бил Гейтс.
Приключва преброяването на населението в България
2011-02-28 11:22:37
Коментар: Ами отидете да се преброите, работят до 8, ако сте на работа. Ще е полезно за града.
Защитници на животни плашат с протест
2010-07-15 07:40:26
Коментар: Очевидно е, че fdg е виждал куче само на картинка. Те не са опасни животни и агресивни са единични случай, като те обикновено са провокирани - че някой кретен е дразнел и биел животното и го е ухапало - да, наистина кофти късмет. Статията много добре показва, че отношението към животните е показателно за отношението към хората. Тези, които са за насилието към кучета са комплексирани злобари, които се чувстват герои, когато пребият "много опасната" твар или пък жена си... Жалко е да се виждат такива мнения в една страна бореща се да е цивилизована. Трябва да има закони и наказания за всеки посегнал на човек или имуществото му - трябва да се защитават по-слабите, а в това число и животните. Ако животно е обществено опасно и е агресивно, тогава е различно, но тогава съответните органи трябва да се заемат, а не да се измъчва за перверзно удоволствие. Наистина fdg, slavi92 и algor не знам как разбираш за полезно и добро някой да дойде в къщата ти и да отреже краката на собственото ти куче..

«234567»

VIP
терапия с акустични вълни
⚡ ️ ⚡ ️ ⚡ ️ Ударно-вълновата терапия е сред най-ефикасните нехирургични алтернативи за третиране на хроничната болка. Ударните вълни са използвани за пръв път през...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook