Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на VIM

«34567»

Kметът бил 10 дни в болничен заради битова злополука
2012-10-03 15:11:57
Коментар: АААааа, от алкохолиците си е всеки ден. Днес го видях на живо - мумифицирал се е. Хубав анализ за абсурдите по темата и не само.
Колите мигрираха от Морската в „Чайка“
2012-08-09 23:36:10
Коментар: Аааа, не! Инфраструктура няма, това е факт. Обаче и малкото усилия да се направи такава не водят до нищо. Примери: уличките под "Княз Борис" до Летния театър, цялото каре - направиха ги еднопосочни, но масово тарикати карат в насрещното и правят задръствания. Днес ми се наложи да отида до Гранд мол - задължителните коли по лентите, само и само да са до входа, ако може и вътре да влязат. Двамца хубавци са се наковали на по две паркоместа, по средата. Единият варненец с 8888, другият софиянец с 9999. Е, каква е тая инфраструктура, дето ще ги накара тия осли маааалко да се съобразяват с останалите или поне с правилата? Трябва си бой по джоба, няма друг начин. И големият проблем е нежеланието да се наложи ред. Честно, кога последно видяхте полицай да спира, глобява и т.н. за неправилен обратен завой, неправилно паркиране или някакво друго нарушение? Онзи ден имаше предложение за глоба при преминаване на жълт светофар. Сега масово минават на червен и нищо, какъв е смисълът да се прави тази промяна? Докато умишлено се стимулират безредици чрез бездействие, нищичко няма да помогне. Борим следстието, не причината. Е няма да стане!
Турнето на "Пайнер" идва във Варна тази вечер
2010-07-27 21:50:01
Коментар: А никой ли не помисли, че на 500 метра, в Летния театър, се провежда балетния конкурс - една легенда за Варна и истинска културна институция! Срамота!

«34567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.6 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook