Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на UncleAdi

«34567891011»

Два бойни кораба на Китай навлязоха в Черно море
2015-05-06 03:48:07
Коментар: Поздрави от страната на изгряващохо слънце, сслкро всички червени и неолиберални еврейски подлоги, ще вдянат, какво е и кои са номер 1 в пазарната икономика
Ремонтът на зала „Конгресна" върви с пълна сила
2015-05-02 07:21:51
Коментар: Това, по модел на ония лодки, е доказателство, затова колко е добър мениджърският екип на Портних, за европроектите,😂 който той сам, наедно с варнаутре и троловете рекламираше, като ново статукво, в усвояването на евросредства. За съжаление, ми е много мъчно в действителност, да ставам свидетел на случмащото се с моя роден град. А строителните материали и елементи от центъра и ремонта на спортна зала, голяма част от тях, са внос от Китай, който е с добавена стойност от поне 100%. И не става дума, че тези материали специално се е правила тази пейка, а доста други неща, свързани с бюджетните разходи на общината. Забелязвам и токуизникнали фирми поизпълнители и доставчици. Не една от които, доколкото виждам, без никаква съществена дейност, нужда от персонал и извършен труд, са прибрали доста пари. /цифри, които могат да ви разплачат/ Нещо страшно е това което виждам. А инак, тук в Китай, за тези пари които отделя община Варна, могат да се закупят същите тези материали на поне половин цена от тази на която община Варна ги плаща, при това с доста по-високо качество, дизай и дори гаранция, макар дистанцията с производителя мога да издействам. Но целта навярно е да се подсилят обръча от фирми на партията. Само от пластмасовите седалки на спортна зала, ще се приберат поне 200 000. А доколкжто разбрах, никой не ви казва в детайли, какво става със старите лукс модели, които след реставрация, могат да се продадат много висока цена имайте в предвид. По-висока от чисно новите пластмаси.... Аз ви казвам , страшно е, но хората са тъпи, и грам не го вдяват. Това което виждате, това за съжаление заслужава мнозинството варненци.
Ретро музеят във Варна отваря врати на 1 май (снимки)
2015-05-01 02:24:28
Коментар: Всяка една стотинка си струва, катало ке има в предвидтруда, цената и времето отделено за да се идгради и събере всичко за този музей. Това ще е музея, който ще посетя с по-голям интерес от този на трафалгар скуер дори. Нищо, че ненавиждам комунистите,още повече тези дето ни управляват днес.Но за жалост, ще имам щастието да го посетя, чак след 4 месеца.
Масови протести в САЩ заради отказа на Обама да произнесе думата "геноцид"
2015-04-25 23:38:53
Коментар: А в България Борисов е герой за простите ... Щом в САЩ протестират, а в България не. Значи освен, че България е турска територия, но и мнозинството българи официално, вече са по-тъпи от американците.. мее мее не издава и вой тъпото племе :))
Военният министър готов с проекти за 4 млрд. лв. за модернизация на армията
2015-04-25 20:49:44
Коментар: Прикрил престъпление военния министър Ненчев, като и признал си за което по новините. С думите - "предлагаха ми и на мен подкуп" И естествено, срещу същия не са повдигнати обвинения все още. Не става дума затова да е изготвен и обвинителен акт, с всички събрани доказателства, след приключили вече следствено-процесуални процедури, а за едно първично работно обвинение, за прикриване на престъпление, по смисъла на закона. Както винаги се процедира, с извършилите каквото и да е престъпление, още повече призналите си за което :) Каква държава, каква смешка.. 80млн , са повече от 4млрд, а Полша няма поне 50мига и си ги модернизира, нищо, че е в НАТО ...."Една лъжа, повторена сто пъти, става истина" Йозеф Борисов

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook