Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на qdosanata

«67891011121314»

Кучкарки се нахвърлиха върху новия шеф на приюта в Каменар
2013-12-19 16:49:23
Коментар: Скъпи природозащитници- Кога ще си направите вие един приют, така, че да няма нужда от този, който все не отговаря на вашите условия ???? До кога ще четем само как създавате проблеми, до кога ще сме без хора, които реално да прибират бездомните кучета, така, че да не бъдем нападани и хапани от тях??? До кога вместо да помогнете по някакъв на начин на нас-ХОРАТА, ще пречите??? Толкова обичате животните, но до сега един природозащитник не съм чула да е помогнал по някакъв начин на животните!!! В толкова други градове има частни приюти, къде е нашият???? Къде ви е любовта-или както винаги тя е само на думи???
Домовете за сираци във Варна се нуждаят от обувки и храна, варненци масово даряват торти
2013-12-18 17:19:03
Коментар: Нещо на мен не ми е ясно-държавата дава на този тип заведения достатъчно пари, които да им послужат за храна , тези директори там как така не могат един постоянен спонсор да уредят, а???? те, за какво са тези ръководни постове там, само някой да се води директор ли??? Не стига, че хората ви дават, сега вече и претенции имате. Няма лошо, ама малко да се засрамите, че вие самите нищо не вършите???
Връщат детските и женските консултации
2013-12-18 17:13:35
Коментар: Хубаво звучи статията-ето нещо, което би зарадвало доста хора, САМО дето всичко това си съществува и сега! И, консултациите на бебета се правят и СЕГА във време различно от приемното на други болни!!!! Ама така ще е , нали новото правителство трябва да се похвали с нещо, нека е нещо, което има отдавна пък който се усети, усети!!! о
И децата с такса за изследвания
2013-12-15 16:15:21
Коментар: Браво-поздравления! При толкова голям прираст разбира се ,че трябва да взимате и пари за децата-тях ги бяхте забравили до сега! Хубаво е и, че всичи трябва да плащат за изследвания, но когато вие давате детските-половината не ги признавате, нали!!! Поздравления за всички, гласували за това правителство! Пак ги изберете !!!
Варненци се готвят за голямото еднодневно пазаруване на 29 ноември в акцията Черен петък
2013-11-27 14:56:22
Коментар: Извинявайте, но това не са никакви намаления! Едната оптика предлага 30 % намаление, но ако имаш картата на виваком-ползваш почти същата отстъпка, други магазини предлагат 10% отстъпка-обикновено по Коледа намаления са по-големи, защо да идваме на този ден тогава?? Хубава работа-ама българска...

«67891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook