Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Друг

«123456789»

Поставят "легнал полицай" на пешеходна пътека във Варна след смъртта на пешеходци
2019-06-25 17:16:53
Коментар: Тази пешеходна пътека свързва Руското училище и Кирил и Методий.Беснея на всички тук, които реват за махане на пешеходни пътеки. Щото ги мързи да натиснат два педала и да загубят 10 секунди, седейки си в колата.Много по-добре е пешеходците да обикалят сумарно поне по половин километър допълнително, така ли? Егоизъм и селяния. Всякакви ограничения се правят, защото шофьорите не спазват елементарни правила за движение. Аз съм и шофьор и пешеходец и винаги гледам да съм коректен към другия участник в движението. И това не ме прави по-малко мъж или по-прецакан. Според мен там трябваше да се направи пешеходен светофар, за да се организира пресичането, а не да се точат един по един.
Установиха извършителя на разкопаните дюни на плажа на Камчия
2019-06-21 14:39:48
Коментар: "След като сме си заминали, дейността е продължила". Ами върнете се отново и наложете нова санкция, вече при повторност и в максимален размер с оглед обществения интереси значимост. Ако продължат нагло - след 15 минути нов акт и т.н.. Това са си отделни констатирани нарушения. Ама нали е чиновник - не мисли, а отчита дейност.
Борисов: Вкарваме закон за 1 лев партийна субсидия на глас
2019-06-06 10:20:15
Коментар: Флейм, популизмът все още не е надделял, има само популистки изказвания. Предложението съвсем умишлено е направено неприемливо. Никой не е казал, че субсидията трябва да става 1 лев. Но след като партиите държат суми в банки, то очевидно е налице излишък, т.е. дават се пари, които не са необходими за издръжка на партиите. Защо Б.Б. скача като нацупено дете с крайности. Направете субсидията 5-6 лв., например.
Къде да заведем децата на 1 юни във Варна? (събития)
2019-05-31 13:09:49
Коментар: Нестинарка, категорично подкрепям! Проблемът е, че сега като чуя подобно предложение и в главата ми светва огромна червена лампа, която кънти: "Кърлежи! Кърлежи! Кърлежи!" А по-рано не беше така...
Булевард Левски - начин на употреба: Пуснат от месец, но не бил въведен в екплоатация
2019-05-23 10:46:28
Коментар: Пак се опитват да ни правят на глупаци - нямало Акт 16. Че какво общо има акт 16 с проблемите по КОНСТРУКЦИЯТА?! Нима е било предвидено и допустимо преди извършване на довършителните работи да пропадат стълбове, да избива вода от стените или да става езеро в подлезите? Ако основата не е била стабилизирана защо за сложени стълбовете и защо е положен асфалтът?Тук не говорим за пускане на движението, а за качество (и цена) на строежа.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook