Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на С.Николов

«91011121314151617»

Авиодиспечери предотвратиха сблъсък на пътнически самолети във въздуха
2014-07-07 23:21:37
Коментар: Досега не бях чувал за "междуконтиненталното летище "Буш"" :))))))))))))
Във Варна пристигнаха още четири от новите тролейбуси
2014-06-10 13:20:59
Коментар: Ето една критика градивна по скоро добро пожелание. Първо извинете, че ще дам за пример София. http://www.chariot-electricbus.com/ На този сай можете да видите електробус пуснат е тестово по една от линиите на Софииския градски транспорт. Идеята е, че докато е на първата спирка преди тръгване за период от 8-10 минути зарежда за 20 километра пробег и на следващата крайна-първа спирка (обръщач) отново зарежда и потози начин няма меобходимост от изграждане и подръжка на контактна мрежа само специализираните зарядни станции на обръщачите. при добро желание и това може да се реализира във Варна. Съответно ще трябва да се изградят зарядни станции на обръщачите. Съответно на ЖПГарата, жк Аспарухово, жк Владислав Варненчик и спирка Почивка Това ще покрие голяма част от линиите на градския транспор които са с пробег до 20км. Само дето това няма да се случи Защото вече се набутахме със Соларисите и докато те не почнат да се разпадат като старите Икаруси разбирайте поне едно 30 години някъде в бъдещето.
Във Варна пристигнаха още четири от новите тролейбуси
2014-06-10 13:18:18
Коментар: За възтановяването на линия 86 до почивка има един проблем за разрешаване който не е технически а по скоро касае органицзация на движението. По конкретно улица Цар Асен тя е част от трасето на линия 86 но в момента е еднопосочна това в някаква степен ще е проблем особено на кръстовището с бул Цар Освободител. Някак ще трябва да се обозначи другите ППС да не се престрояват в лявата лента. За да може тролейбусите да нямат проблеми при левия завой от бул Цар Освободител към улица Цар Асен. А относно критиките все ще се намери за какво да се критикува.
Костурица припомни на САЩ, че не те са освободили Европа от фашизма
2014-03-10 13:41:58
Коментар: Уважаеми г-н Иван Михалев Бих искал да поспоря с вас 1 Крим не бил в част от Волжка България. 2 Крим е бил в пределите на Велика България. 3 След смърта на кан Кубрат първородният син Бат Баян остава да защитава територията на Велика България и поема удара на Хазарите, дава време на Котраг, Аспарух, Кубер и Алцек да се изтеглят и да потърсят други земи за Българите. Котраг основава Волжка България а Аспарух Дунавска България От тук простичкия извод ние няма как да сме цитирам ви "преки наследници на волжските българи". Ние сме техни роднини, но не и преки наследници.
Таксита окупират спирките на ЖП гара Варна и пречат на градския транспорт
2014-02-02 13:03:01
Коментар: Аз лично съм бил свидетел как служители на МВР (полиция) освобождават въпросната спирката от таксита но след известно време такситата пак я запушват.

«91011121314151617»

VIP
отслабване,премахване на холестерол и детоксикация
Зеленият липолазер Verju извежда мазнините от тялото и подпомага пречистването на организма. С мощното си въздействие зелен лазер Verju не просто намалява обиколките, а успоредно с това ни освобождава...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook