Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Shana

«12345»

Във Варна ще се проведе за първи път Рок Фест
2013-05-11 16:28:09
Коментар: Нека има рок фест, нека :)
Борисов: Готов съм да ида в опозиция
2013-05-11 16:16:13
Коментар: "Само нашето правителство отне лиценза на "Лукойл"" А на ЕРПтата? Кога? Кога политиците наистина ще заработят за своите работодатели - народа, а не за личните си интереси? Народа нямаше нужда от оставката на правителството, а от адекватни спешни мерки. Няма смисъл да говорим "колко добродетелно било това, те показаха как не ламтят за тази власт...". Това си беше бягане от отговорност. А сега голямото завръщане с гръмко мото. Нека! Дано аз да съм си просто песимистична по подразбиране и следващите да почнат да си вършат работата. Нещото, което мен ме интересува, ако ББ спечели, дали всичко ще се промени в положителна насока наистина? Това, което мен ме касае - ще има ли работа за мен? Ще се вдигнат ли заплатите на мама и тате, които се трепят от сутрин до вечер на работа за едни мижави пари, за да има хляб на масата? Ще се отпуснат ли повече субсидии за студентите, за да не се налага да ни вдигат таксите, което и без това си е пълен абсурд на базата на "качественото" образование и скъпата кола на ректора? А когато се разболея и имам нужда от изследвания и адекватно лечение, ще може ли личната ми лекарка да ми напише направление за изследвания, или ще трябва да вляза в болница на системи за да ми се обърне някакво внимание? Имам колеги които живеят сами - нормално ли е студент, който цял ден е на лекции да плаща по 200лв. ток на месец, при положение, че потреблението му е по-малко от на тричленно семейство? До кога ще се лишаваме, ще треперим за семейния си бюджет и ще се молим и избираме по-малкото зло? Животът ни се превръща във втора употреба живот.. Сини, червени, зелени, оранжеви, жълти, шарени на бели точки, всички са един дол дренки! Не агитирам за никого, просто искам да живея нормално, а не да ми се наложи като останалите хора да избягам навън, за да си осигуря по-нормален живот! Последно - уважавам мнението на всеки, всеки има различно мнение, нека се уважаваме. Не агитирам и не подкрепям никого.
Във Варна тръгнаха проекти, отлагани от години
2013-05-10 19:30:05
Коментар: Защо ли не им вярвам и защо ли си мисля, че всичко отново е предизборно? Особено като гледам как се правят прословутите пътища, които отдалеч си "миришат" на дупки след няколко месеца. Дано да греша! Дано да греша! Но като гледам как правят Сливница и тези смешни сантиметри нов асфалт.. И все пак браво, вършат някаква работа. Дали предизборно или не - всеки има право на собствено мнение. А относно партиите и кой какво правил и не правил - много е просто! Всички пърдят в едно гърне! Един дол дренки! Мен не ме интересува толкова партията, мен ме интересува дали наистина си вършат работата и дали наистина работят за народа си, а не само за себе си! Едни дойдоха, заминаха си, нищо не свършиха, втори, трети, пети... Дано следващите, които ще са на власт да си свършат работата. Още нещо - хора, уважавайте мнението и на другия, стига сте се нападали. Всеки си има различно мнение! :)
Премиерът Райков: Никой от '89-та не си е мръднал пръста за бул."Владислав"
2013-04-06 11:40:11
Коментар: То хубаво, че го ремонтират, но това ремонт ли е? Да смениш 5см пласт асфалт с нов.. До година - две максимум този булевард отново ще е нацъфтял с всичките си кръпки и т.н. Поне на мен това впечатление ми направи като минавах от там. Аз не мога да разбера едно - много пари се хвърлят за да се ремонтира път (според мен отгоре отгоре) и после още толкова за кръпки (година две след ремонта). Защо просто не се хване и не се направи из основи, както трябва, не през няколко месеца или година - кръпки.
Мит било че българските ученици са претоварени
2012-04-28 18:24:55
Коментар: Коментарите, които прочетох бяха пълна глупост. Претовареност? Уау!! За това сигурно неграмотността сред учениците е масово явление... Ммдаа.. Учебниците били много обемисти. Глупости. Пример: Учебникът ми по история за шести клас едно време беше дебел колкото на десетокласниците в момента и беше много добре написан. А в сегашните учебници по история на шестокласниците няма да ги коментирам - като детска книжка. Скъпи "ученици", стига сте си измисляли оправдания защо не ви се учи, а си седнете на задниците и залягайте над уроците. Най-малкото което можете да получите от тези учебници е обща култура, нещо, което не можете да придобиете от Интернет ;) (като се има в предвид за какво го ползвате де). И най-вече защото сме били "супер претоварените" и "много насилваните да учим", както и "много научените", сега повечето ми колеги в университета не могат да напишат едно изречение свързано, говорят супер просташки и са масово на ликвидации по всички предмети. Да не споменавам, че заради такива преподавателите ни третират като бавноразвиващи се :) . За това в училище трябва да ви гърчат наистина, за да научите поне едни основни понятия :)

«12345»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook