Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Гаврил Хлътев

«123»

Трима са с опасност за живота след зверската катастрофа на бул. "Левски" във Варна
2019-08-11 11:10:54
Коментар: Дано се оправят младежите. Жалко за случилото се наистина но няма да се изненадам сега да има такива които ще търсят вина за случилото се в "СКАПАНИЯ" булевард Левски,ГЕРБ БСП или ДПС. Даже по долу един от коментиращите вече е преценил ,че младежите в колата са Роми.
50 000 тона асфалт са положени на новия бул. "Левски" във Варна (снимки)
2019-04-09 09:58:05
Коментар: На пук на всички негативни коментари. Стицкайте варненци още малко до приключване ,та да стане Варна едно по добро и по чисто място за живеене.
Започва проектирането на „Синя зона-Широк център“ във Варна
2019-02-21 07:48:54
Коментар: Абсолютно подкрепям Перде,grmh ,pecata и всички "нормални" Варненци които искат да живеят в един по подреден град спазвайки правилата(в слуая за паркиране )Синята зона трябва да продължава да се разширява за да има ред и порядък.Я погледнете Шишковата градинка колко е приветлива и широка сега.Защо няма "Тарикати "да паркират там.Ами защото ще ги глобяяяяят.Това е лекарството.
Глобиха с 3 хил. лева варненско заведение, в което се пуши
2019-02-16 11:46:17
Коментар: И какъв е извода: Корумпирани институции. Доволни собственници на заведения. Още по доволни пушачи. Недоволни са само непушачите. Похвално е обаче ,че въпреки мнозинството нежелаещи да спазват закона има и такива институции,заведения и пушачи които го спазват.Аз ги поздравявам,насърчаван и благодаря.
Глобиха с 3 хил. лева варненско заведение, в което се пуши
2019-02-16 10:13:41
Коментар: Дали се пуши навсякъде.Едва ли.Но със сигурност се пуши в много от заведенията където не би трябвало. Не се спазва закона.За огромно съжаление наравно със собственниците позволяващи пушенето вина имат и самите пушачи. Извода е ,че отново масово "хората","народа","Бай Ганьо" "Гражданите" не спазват закона. Защо тогава някой друг да е виновен и да отнася обиди по свой адрес.В поредходния коментар -РЗИ (лайнари оядени)

«123»

VIP
Набираме охранители
Набираме охранители за гр. Варна и региона. Добро заплащане, трудов договор, осигуровки, постоянна работа! Свободни позиции: Автопатрули в охранявани от нас обекти. Пропускателен режим в обекти на триторията...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook