Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на pecata

«123456789»

Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 12:48:52
Коментар: Отново ще ти кажа и повторя, че получавам разпечатка вски месец. Интернет банкирането ми е безплатно. Също както и на прокредит. На уникредит не знам защото не го ползвам и не е активирано Плащам си такса за подръжка на сметките както е навсякъде. Всичко зависи на какъв пакет си, какви услуги си активирал и какво точно ползваш. Ако си подбереш нещата правилно всичко е ок. Също и когато отидеш на гише , държиш се нормално с хората и знаеш какво ти трбява, то винаги ще получиш добро обслужване и съдействие. Точно за данъците ако искаш да си ги платиш то винаги има начин. Ако не искаш да плащаш такси отиваш в данъчното. Половин час и си готов. Това че ти не си се интересувала за различните възможности си е твой проблем.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 12:26:48
Коментар: Разпечатка и анализ получавам всеки месец, а не веднъж годишно. За електронната карта не са ми вземали пари никога. Избора на банка си е твой. Аз лично не съм женен за никоя и ползвам няколко. С още няколко съм се разделил през годините без да ми съсдават проблеми при този процес.. Все пак основното правило е, че всеки клиент може да се върне някой ден :) И пак стигаме до ситуация, в която все на теб се случва нещо лошо. Все теб са те излъгали или преметнали. Казах ти. Лоша финансова култура.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 12:03:49
Коментар: Галине, те емисиите трудно ще ги засекат, защото оборудването е скъпо и няма да е разпространено. Обаче фаровете лесно се засичат. Нищо не струва устройстовото, слагат го в багажника и готово. Вече на мода са китайските ледове, кото направо вадят очите. Като цяло поредна безмислица. Ако пунктовете за технически прегледи си вършат работата, въобще няма да става въпрос за мобилно засичане на емисии.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 12:01:18
Коментар: Това че някой те лъже , че е на работнот си място не означава, че е бил там реално нали? Вече ти казах и ще повторя ЕЛЕКТРОННА карта. Не е физическа. Таксата е нула лева за нея. Банката е пощенска, но и други предлагат подобна услуга(прокредит). Другата опция е Револют, които ти предлагат физическа и виртуална карта за 0 лева. Аз лично ползвам виртуалната на пощенска да захранвам Револют-а и така плащам 0 лева за карти.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 11:56:03
Коментар: Те емисиите трудно ще ги засекат, защото оборудването е скъпо и няма да е разпространено. Обаче фаровете лесно се засичат. Нищо не струва устройстовото, слагат го в багажника и готово. Вече на мода са китайските ледове, кото направо вадят очите.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook