Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Pacul

«5678910111213»

Бойко Борисов: В нощните заведения не бива да забраняваме пушенето
2011-12-17 19:41:30
Коментар: "Който ходи на бар и без това за деня си е прецакал здравето - няма да си легне навреме, ще пие алкохол и да пуши няма да му дойде в повече." Ами ако е непушач, защо трябва да се трови заради другите допълнително? Отделно, че после дрехите му ще вонят на л...а заради тоя димилник, който се образува. Вече почти навсякъде стана норма да се пуши навън и не мога да разбера защо трябва пак да се приема половин закон. Не е ли и сега положението същото - "за обществени места, кабинети, зали, спортни мероприятия" си има и в момента закон, който да забранява това.
Варненските майки излизат на протест
2011-12-02 18:28:02
Коментар: "Какво правим, ако нямаме баби да гледат бебето и детето до 2 - 3 годинки, не можем да си позволим бавачка и няма място в детските ясли?" Много просто - раждате когато можете да си го позволите. Защо трябва аз да плащам за това с моите данъци? Едно бебе е отговорност - човек трябва да мисли и да го планува преди да го направи, а не после да се вайка защо няма пари да го отгледа. Не случайно в развитите страни хората се женят и раждат много по-късно от нас - защото мислят с главите си преди да предприемат действия, които може и да не могат да си позволят в момента. Много е лесно така учиш, жениш се, раждаш и после получаваш помощи и хленчиш, че не ти стигат. А защо не - учиш, работиш 5-10 години, през това време се издигаш в кариерата си, жениш се, раждаш, връщаш се бързо на работа и си намираш на кого да плащаш за да ти гледа детето? Така няма да зависиш от държавата и да източваш парите на данъкоплатеца.
Варненските майки излизат на протест
2011-12-02 15:37:13
Коментар: Майчинските за 2рата година?!? Къде по света го има това? На запад максимум (и то не навсякъде) 6 месеца се плащат , тук ми претендират за 2 година. Нещо не ми харесва идеята данъците ми да отиват в нечий мързелив джоб. На когото му трябват пари - да си намира работа, какво е това 3 години майчински. Като имаш 2 деца това се получава 6 години да смучеш от държавата, голяма наглост!
Изоставиха нови 11 бебета във Варненска област само за месец
2011-11-24 16:42:42
Коментар: Изроди...
13-а заплата само за отличници
2011-11-19 00:14:18
Коментар: Много ясно, че ще е така. Който работи в частния сектор дават ли му 13 заплата ей така, ако няма постигнати резултати? Много е сладко да си на държавна работа и да цоцаш пари без да правиш нищо, ама му се вижда края на това. Който има нужда от пари, да почва да бачка яко, за да получава тези бонуси. Не съм чул в друга страна да раздават 13 заплата на тоз и оня без постигнати някакви определени цели.

«5678910111213»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки с -33% на всички серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook