Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на galina

«123456789»

Данчо Симеонов уредил майката на любимата си служителка с апартамент
2012-04-06 20:20:18
Коментар: Към Кирето: Господине, не е етично роднините на служителите да участват в такива конкурси и най-вече когато когато Колева участва в организацията и управлява контрол. Тази Тинка чрез дъщеря си служителката Веса ще го купи по данъчна оценка-за никакви пари. Тинка си живее има жилище в Петлешев. Веса Колева също се е сдобила с апартамент от институцията през 2008г. за никакви пари в същия блок , дори може да са в един и същи вход. Има морал, ако си чудал тази дума и какво означава. Всичко това е тиражирано и нагласено, а толкова много болни и многодетни семейства имат нужда от подобно жилище и с толкова нисък наем. С това деяние Данчо Симеонов за кой ли път показва истинското си лице- на корумпирано и подло същество, за човек не можем да говорим. А знаеш ли колко служители са тъпкани и унижавани от тази Веса Колева?- която се мята от креват на креват. До кога подобни лица като Данчо Симеонов или Веса Колева ще получават заплати от нас данъкопладците?- и това не им стига и въртят далавери.
Данчо Симеонов уредил майката на любимата си служителка с апартамент
2012-04-06 10:31:31
Коментар: Данчо Симеонов и протежетата му превърнаха Областна администрация в бърдак- любима съветничка, жена на живота му и на всички се е отчел с апартаментче. Призив към ИК на ГЕРБ в София, приберете си боклука който назначихте в ОА-Варна, като започнете от Данчо Симеонов и обкръжение. Данчо Симеонов освен че е некадърник е и корумпиран. Толкова лошо управление тази институция е имала само по времето на Добрин Митев.
Цветанов помирява ГЕРБ-Варна
2012-04-05 11:38:12
Коментар: Трудно може да се помирят. Цветанов нека се запознае с мнението на варненци, а то никак не е позитивно.
Областният управител на Варна решава за застрояването в Морската градина
2012-04-05 11:36:16
Коментар: Данчо Симеонов е последния който може да решава, прекалено корумпиран, нечист днес и в миналото. Решението трябва да бъде взето в София.
Продадоха 1,1 дка застроен имот, граничещ с езерото за 33 хил.лв.
2012-03-29 19:18:49
Коментар: Колкото и да струва имота, е повече от това което е платено на търга, имало е % за Данчо Симеонов и обкръжението му. Някъде в сайтовете пишеше че този който е спечелил имота е спонсор на Областната администрация- не знаех че институциите имат спонсори или е спонсор на Симеонов и пасмината му, така- ДА. Дано някой от Централата на ГЕРБ да изпратят в София всичките днешни публикации, че Изпълнителната комисия да поработи върху Данчо Симионов.

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook