Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ivan8680

«123456»

Вият „Хоро на Мегдана“ днес във Варна
2015-05-24 15:31:28
Коментар: Гнойко Вмирисов, Явно си поредното платено тролче, което през две минути драска по една простутия на всяка тема в този сайт...Жалко, че по такъв начин си намерил да си искарваш хляба и то точно на такив светъл празник.. За всички останали, честит празник! :)
Борисов ще връща парите за полета до Разград
2015-05-19 14:54:40
Коментар: Колкото и злобни коментари да бълвате, премиера едва ли ще ви отрази! Той направи толкова много за толкова кратко време, което няколко правителства след 89-та не успяха до 2006.! Така, че вземете да използвате времето си в което стоите пред тези компютри за да се образовате малко! Да прочетете нещо което ще ви е полезно и ще може да го използвате за да направите/пренесете и вие малко за тази държава!
Варненски абитуриенти посадиха дръвчета на изпроводяк
2015-05-15 09:19:57
Коментар: В много европейски държави, това е традиция която всички завършващи правят, всяка година. Колко хубаво би било, ако малко по малко се прокара тази идея и в България! :)
Великобритания ще блокира квотите за бежанци в ЕС
2015-05-13 10:03:03
Коментар: MAry: Най-верочтно същото казват за българите и в Италия, Англия, САЩ, Ислапания и къде ли още не. Дали бягаш, защото в държавата ти няма пари или защото има война и умират хора покрай теб са две тотално различни неща..? Интересно ми е, ако в България има война ти дали ще си стойш? И последно къде остана така известното българско гостоприемство?
Русия прави парад за Деня на победата, супермодерен танк закъса на Червения площад в Москва
2015-05-09 13:55:00
Коментар: Realist: Не са ли същите тези руснаци, които подпалват изкрата за втората светофна война? Като сключват договор с Германия за съюзничество?..Четете малко история! Не отричам това което са направили в последствие, но реално те са едни от виновниците за толкова много загинали хора! Русия винаги е била алчна за власт! Просто за разлика от САЩ, те го правят тихомълком, типично по комунистически! Примери в историята, колкото щеш! :)

«123456»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook