Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petrova

«123456789»

Аспарухово пее и танцува
2013-06-16 20:24:42
Коментар: Иринке, влакчето си беше там бе. Ти цял политически въпрос го направи, а пък то трябвало да бъдеш по-наблюдателна само. Понякога човек така е омотан в злобата си, че не вижда и не чува.
Борисов: Утре ще върна мандата
2013-05-22 17:52:58
Коментар: Ти изобщо не трябваше да го взимаш даже - нискоинтелигентен комплексар. Почети още някоя друга книжка след Винету, пък пак се пробвай - дано тогава и народа е поумнял. Ама като ти гледам привържениците няма големи шансове да поумнеят нито те, нито ти.
Депутатите от ГЕРБ напуснаха парламента заради Мая Манолова
2013-05-22 17:47:44
Коментар: На първосигнални като гербаджиите има трябва точно такава първична като Мая Манолова, щото ако е някой супер въздържан интелект няма да има кой да го разбере. Самозабравилия се Бойко с нечленоразделната си ограничена реч от няколкостотин думи активен речник абсурд да разбере друга реч, освен казаното му в прав текст с най-елементарни думи и задължително в неговия назидателен тон - иначе ще има шум в канала.
Плащаме най-евтиния ток в Европа, какво и на кого плащаме обаче
2013-02-13 12:55:53
Коментар: Аз съм съгласна да плащам висока цена на тока, но да получавам и доходи като в другите държави. И Бойко Борисов, който управлява вече 4 години да спре да ни връща назад във времето, ами да каже какво той направи, за да възроди икономиката и увеличи дохода на хората. Да, даде ни добри съвети - да си сеем картофи, за да имаме и да ни е евтино и да си продадем златните пръстени. Но той после се извини човека - от това по-евтин PR не съм виждала. Но той знае защо го прави - защото все още има голяма група от хора с неговия просташки манталитет, които го боготворят, макар и да тънат в мизерия.
Логото ни copy/paste от Киргизстан
2013-02-13 12:48:59
Коментар: Чак копирано не е, нашето лого не е съвсем за пренебрегване, но мноооого пари, бе хора! Аз също мисля, че заради престиж и имидж доста оригинални идеи щеше да има и при наличие на избор и конкуренция щеше да стигне до най-доброто решение.

«123456789»

VIP
Купува земя в област Добрич !
ИМОТИ "АНГЕЛОВИ-АВ60" Купува ЗЕМ.ЗЕМЯ до 5000 лв във всички землища на общините - ДОБРИЧ, БАЛЧИК, ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО, КАВАРНА, ШАБЛА, КРУШАРИ и ТЕРВЕЛ. Съдействие при изготвяне на документи за продажба и безплатни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.6 + 2.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook