Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petrova

«789101112131415»

Община Варна: Правителството на Станишев носи вина за последиците от бурята
2011-10-19 14:26:56
Коментар: Абе, кой плаща и откъде да си взема парите? Колко плащат? - ако е достатъчно, аз мога още да пиша...кажи, Bozko...
Община Варна: Правителството на Станишев носи вина за последиците от бурята
2011-10-19 12:30:09
Коментар: Е на това се казва "СУПЕР НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО". Като си некадърен да си свършиш работата, да се върнеш години назад, че да се оправдаваш с с разни политически мотиви. Абе този "тласкател", дето не го знам какво представлява, ако беше толкова важен и без него града не можеше да съществува, досега Варна да се е сринала до основите от подобни бури. Откак съществува града да не би с тласкател да са решавали проблемите му. Много са нагли всичките! С тези предизборни кьорфишеци не можете вече да зарибите хората, уважаеми политици. Оня ден Кирчо обиди общинска администрация, каза, че е некадърна, каза, че ще я смени, като, че ли тя не е неговата администрация, която той е назначил, и на която той е формирал стил на работа. Или може би, понеже е наясно, че сега като спечели от името на ГЕРБ ще трябва да назначава техните хора и сега си проправя пътя, че после да е по-лесно! Не ви е срам!
Съдът отмени заповедта на областния за назначаване на кмет на Ветрино
2011-10-14 23:44:51
Коментар: Справедливото решение на административния съд доказва, че все още не всичко е загубено в България. А некомпетентни управленци като областния трябва да бъдат изхвърлени от властта, докато не е станало късно за ГЕРБ.
Учител в СОУ „Н.Бозвели”: Родители, събудете се! Все ли ви е едно кой ръководи обучението на вашите деца?
2011-10-12 22:49:03
Коментар: Госпожи и господа писачи, като демонстрирате гражданска позиция, пишейки коментари и статии по проблема, се питам защо не я проявите казвайки си тези истини очи в очи, а не косвено чрез медиите? Вие, явно сте от един отбор половината, които коментирате, защо тогава не изчакате да се срещнете в училище и да си кажете каквото имате? Нали така правят хората от едно семейство: събират се заедно, казват си истината в очите, спорят и решават проблемите си. Щом се е стигнало до там да използвате медиите за това, значи никой от вас няма защо да се бие в гърдите, че е проявил завидна смелост. Досега къде сте били? Защо сте мълчали? Нали пред вашите очи се е случвало всичко, довело до падението на училището ви? Сега е много по-лесно, раазбира се, да се изкарват кирливи ризи - днес, когато виждаш, че можеш да го направиш не само без да има последствия, но даже и извличайки ползи. Не познавам атмосферата в училището, даже не съм от Варна, но не прави чест на всички вас, които сте си затваряли очите и устите години наред сега да изливате помия!
Община Ветрино има нов кмет
2011-10-01 16:23:40
Коментар: Абе ,туй не е ли досегашната секретарка на кмета

«789101112131415»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook