Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Kafeta Mafeta

«34567891011»

Кръговото кръстовище на бул. „Владислав Варненчик“ е почти напълно пуснато за движение (снимки)
2018-11-20 01:12:38
Коментар: Нещо почти направено, почти допуснато ... точно преди големите снегове, т.е. в следващите 4-5 месеца така или иначе нищо няма да приключи и ще си остане почти напълно използваемо в трудните условия ... докато ямите се пълнят със сняг, кал, камънаци и да може от април с 2 стъпки назад да се почне наново. Добре, че кракът ми няма да стъпи скоро в батака ... па може на пролет чак
Събарят варненската улична библиотека "Рапана"
2018-11-08 06:06:06
Коментар: Чак култура да разрушават. Много мелодраматично. Една барака дето крадяха книгите. Който иска култура да ходи на театър и опера и да спре с чалгата. Да дава път на пешеходни пътеки и да чисти пред блока. Липсва основна култура в цял един народ. Варна изглежда като афганистанско град.
Македония окончателно промени името си
2018-10-20 21:44:28
Коментар: Докато толкова много хора живеят с това остаряло мислене и виждане че видиш ли Македония е българска, така и държавата ще си живее в 17 век с някакви исторически обременености. Отърсете се малко от тази славна история. Нея я няма и никой вече не му дреме за славните велики български времена. Бъдещето наднича с опасност за затриване
Проект предвижда вторият Аспарухов мост във Варна да бъде на две нива
2018-10-18 16:09:16
Коментар: Истината е, че всички градове които са на реки, канали се развиват само и благодарение на добрият достъп от едната до другата част. Мостове на всеки половин километър дори, вижте Будапеща например. Вместо да се говори и да се умува 30 години и да се изтъкват 10 варианта досега да беше направено. Пари се взимат от кредити. Всеки нов екип и всеки архитект с идеята си, разбира се и с противниците си. Мостът/тунелът трябва да се съобразят преди всичко с това, че се влиза в пристанище и да свърза някакви важни артерии, т.е. хора отиващи на работа отвър Варна посока ЗПЗ или посока курорти + приток от туристи пак по същите пътища посока Бургас.
Младеж дари три кашона с книги на уличната библиотека "Рапана" във Варна (Снимки)
2018-08-20 16:51:58
Коментар: Какво безумие е този Рапан, не в идеята си а в изпълнението. Хората носят някакви книги - които очевидно искат да се отърват или наистина подарят, веднага това се краде. Очевидно нито има как да се контролира, нито има смисъл защото това просто е манталитета. Т.е. този Рапан се явява нещо като безплатен пункт за вторични суровини хартия. Време да е направят един подобен Рапан за стари мебели ... рапан за буркани, китеници и стари тенджери.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook