Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Varnenec

«123456789»

От днес спират от движение старите тролейбуси във Варна
2015-03-20 10:34:31
Коментар: Винаги чакаме нещо лошо да се случи, за да видим очевидното. Сега ще чакаме някой стар автобус да се запали, и дано да няма пострадали, че да вземат да ги изтеглят и тях от употреба. Такива архаични автобуси има по някои линии из града, че просто се чудя как е възможно това?
Лиляна Павлова: Ще санираме всички панелни сгради в страната
2014-12-04 14:56:43
Коментар: Не от най-високите, ами от най-старите трябва да се започне първо. Освен това най-напред трябва да се оправят мазилките на панелите, защото се рушат а отдолу се показват повредени връзки между панелните плоскости.
Вандали потрошиха новоремонтирания подлез във Владиславово
2014-11-03 17:08:08
Коментар: Защо така, Mari Anne? Дали е картон, или стиропор няма никакво значение. Важното е, че е ремонтиран. Също така това, че хората са озлобени не е причина да се руши и малкото, което едни други хора се опитват да направят, за да ни осигурят малко от малко по-нормално съществуване. Няма основателна причина за вандалство. Това е липса на възпитание. Нещо, с което трябва да се борим всички.
Ето как паркира поредният наглец във Варна
2014-10-24 13:29:18
Коментар: Трябва да има контрол и всеки да си понесе наказанието, когато престъпи правилата. Друг начин няма. Моето дете също учеше в това училище допреди две години. Аз също съм го карал и прибирал от училище, но никога не съм си позволявам такова паркиране. Не е необходимо да се спира точно на пет сантиметра от вратата на училището. Спокойно може колите да се паркират на паркингите около училището (пред блоковете до самото училище). На никой родител няма да му "окапят" краката, ако извърви 20 крачки пеша. Всичко е въпрос на възпитание и манталитет.
Лекари с личен пример за пациентите масово си слагат противогрипни ваксини
2014-10-23 15:54:11
Коментар: Аз не се ваксинирам, защото ваксината е срещу един определен вид щам. Каква е вероятността да се появи точно този щам, а не някой друг?! Най - правилно в този сезон е да се вземат имуностимулиращи препарати, които ще засилят организма ни и ще сме защитени към който и да е вирусен щам!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook