Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на &&&&&&

«789101112131415»

По-ниски температури от обичайните и повече валежи ни очакват през април
2013-03-27 18:21:05
Коментар: готено зима почти нямаше в истинския смисъл, но природата си е природа, винаги май е в равновесие. март платихме промоцията, април като че ли ще платим и лихвите на промоцията. както казва емил чолаков от бтв- ще се оправи времето, някога, освен ако не се.
Доц. Христо Бозов ще изпълнява длъжността кмет на Варна до провеждане на избори
2013-03-27 14:02:47
Коментар: интересно преди 2 минути излезе статия, че е заявил бозов , че няма да се кандидатира . възможно.
Доц. Христо Бозов ще изпълнява длъжността кмет на Варна до провеждане на избори
2013-03-27 13:59:42
Коментар: Омерзени са всички- явно е нужно да се отменят кинтите. кинтите движат поведението. 2 % притежават 80 % от акциите /капитала/ на "дружеството" -България. Тотална корупция по оста полиция-прокуратура съд.Това е което позволява да се получи тази схема. Не е било само по време на герб, но при тях достигна невиждани размери. тотална безработица липсващо на практика каквото и да е производство, с цел да върви контрабандата-която е държавна политика. иначе -имаме малки данъци и строим инфраструктура, поради които ще се втурнат едни чужди инвеститори, ум да ти зайде. За борисов няма причина да му се сърдим, че ги говори такива-толкова си може нашия. ама тези , които му дърпат конците???
Доц. Христо Бозов ще изпълнява длъжността кмет на Варна до провеждане на избори
2013-03-27 13:52:37
Коментар: варна схема работи в момента по схема българия фиктивно падане на властта. с цел уталожване на напрежението-колко му е гладни и пребити от мизерия хора да се изтощят. но важното е, че умно подхождат , и цветанов, и йорданов на варна ниво- подготвят се да управляват в сянка, минимум, щото са компрометирани и сега не вървят. логичен извод- и на двете нива- и софия централна власт , и варна - местна власт- кръстниците са едни и същи.не го откривам аз- повечето хора са наясно.ама много не се замислят за тези неща. разбира се, това е непрофесионален коментар и е само мнение, никой не казва че е вярното.
Доц. Христо Бозов ще изпълнява длъжността кмет на Варна до провеждане на избори
2013-03-27 13:35:23
Коментар: поне публично се смята , че не е по-зле от Йорданов. но има друго- вероятната схема за варна е следната- поради сложните и големи финансови интереси , които са се преплели между община-варна и частния капитал, колкото за пред гражданите ще се смени кмета, а вътре старите муцуни-зам. кметове и шефове на общински дирекции- пак същите. цялата корупционна схема с възлагането на общински поръчки минава през тях.

«789101112131415»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.0 + 3.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook