Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vili

«123456789»

„Госпожа Стихийно бедствие” отново превзема Варна
2013-07-23 00:20:44
Коментар: Нямам нищо общо с Българан освен това, че посещавам този театър и имам претенции да познавам очевидно по добре от теб културния живот на Варна от както съм в този град. Ами трябва да ти кажа, че ако не е този театър ще бликат такива лъжци и злодеи като теб. Това е ужасно и аз наистина се чудя как още не с тези гнусни лъжи които пишеш не са те открили и осъдили публично?! Ще дам това предложение където трябва, повярвай ми. Аман от такива злодеи като теб. Такива сте и по протестите, и навсякъде но тук прочетох нещо което е една долна злобна лъжа и нищо повече. И пак повтарям преди да си написал/а дежурния наизустен отговор - нямам нищо общо с Българан но това е водещия театър и с нищо до сега не са ме излъгали, окрали и т.н. Умри си в собствената злоба - залите са им препълнени.
„Госпожа Стихийно бедствие” отново превзема Варна
2013-07-22 18:29:22
Коментар: ZA Varna и аз мисля, че определено имаш психически проблем като всички комуняги. Или май си от оня театър който се радва на 20-тия си посетител? Ако аз съм на мястото на хората от Българан на секундата бих изисквала твоето откриване и даването ти под съд! Незнам колко следиш куртурния живот на Варна но ако поне малко го следиш би трябвало да знаеш, че всичко което злобната ти проста комунистическа душичка е изляла тук е една долна крилата лъжа и нищо повече. Факта, че елита на България играе точно в този театър е достатъчен извод за работата му. Или може би ТИМ ги кара на сила? Хахахахах! И се позаинтересувай за да видиш, че това не е "една частна фирма" а лицензиран частен театър от МК простакесо!!! Айде скрий се в мишата дупка на комунистите и се моли да не ти цъфне мутрата някъде, че ...
Фидосова напуска Народното събрание и ръководството на ГЕРБ
2013-07-18 18:57:25
Коментар: Какво е това предаване без бой? Стана модерно някой от да оплюе друг от ГЕРБ и веднага оставки. Я по-смело срещу тройната коалиция!
Потвърдиха присъдите на виновниците за пожара в София-Кардам
2013-07-17 14:54:07
Коментар: И от къде ще ги вземат тези милиони хората? Защо не се издават реално изпълними присъди? Трима работника в БДЖ които са работили за по 400 лв- заплати от къде да платят близо 2 милиона?
Христо Бозов е депозирал жалба до Административен съд – Варна за касиране на изборите
2013-07-16 09:47:38
Коментар: Крадеца вика дръжте крадеца. Долни, нагли комунисти.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 1.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook