Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на didi

«123456789»

Пътна полиция проверява за колани, каски и столчета
2019-03-17 07:27:26
Коментар: За скрити и изкривени номера на моторите ще проверяват ли? Да проверяват през нощта форсиращите се по булевардите!
Недоволство от градския транспорт във "Виница"
2019-03-05 16:46:24
Коментар: до Мая: Мая явно рядко ползваш услугите на фирма "Градски транспорт". Но все пак да ти кажа, че ако си купиш билет от системата, може да го ползваш при смяна на линията в рамкита на час и половина. От Виница слизаш до центъра с 31 за 15-20 мин и след това се качваш на следващ автобус в който само си регистрираш купения билет. Така че пътуването си е 1 лев все още, дори при смяна на автобусната линия! И ако по-малко хора се движиха с колите си, тогава автобусите нямаше да се бавяят в задръстванията, а много по-бързо щяха да се предвижват и да спазват разписанията си.
Спиране на помощите, спешен опис на гетата и доброволни отряди в концепцията на Каракачанов за циганите
2019-02-07 12:48:50
Коментар: Vivian, циганите защо да бачкат? Нали ние работим за тях. Циганинът не може да бъде превъзпитан! Движат се на глутници ,като вълци; ровят се в казаните , като кучета и котки; живеят в кочини, като прасета, ... Това са същества които не са класификацията на бозайниците. Едва ли съществува в природата по-неуправляем бозайник от циганите. Те са в тежест на цялата държава! Пълна кастарция! Ако не се раздават толкова много социални помощи, ще има пари за достойни пенсиите на хората, които са се трудили по 30-40г за тази държава.
Варненка се жалва: Трети ден сме без вода заради ремонт на тротоар (снимки)
2019-02-07 11:41:46
Коментар: Не е заради ремонт на тротоар, а заради бездействието на работниците на ВиК. Така си стоят по цял ден с ръце в джобовете. Пълни безхаберници!
Родителите на деца от СУ "Димчо Дебелянов" във Варна попитаха кога ще приключи ремонта
2019-01-23 23:07:51
Коментар: От балкона си гледам от година как тече ремонтът. В началото на лятото не се работеше, с дни никой не се появяваше. През юли по 6-7 човека работеха на покрива, но не всеки ден. Едва в края на август се активираха. Сега сложиха външна изолация и я подмазват. Вътре какво правят не е ясно, но тази учебна година едва ли ще влязат децата в това училище. Би трябвало този, който е възложил обществената поръчка да контролира качеството на изпълнението ѝ и спазването на сроковете. При неспазване на срокове и качество да има неустойки! Родителите да си организират обществен съвет и да изискват договорите за ремонта. Там не може да няма срокове!

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook