Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на didi

«91011121314151617»

Обстановката в Аспарухово към този момент (+нови снимки)
2014-06-21 09:14:22
Коментар: Незаконните постройки да се съборят! Крайно време е законите в тази държава да се спазват! Незаконните сметища да изчезнат и да се налагат солидни глоби за изхвърляне на боклуци на места които не са регламентирани. Кметът на общината беше издал заповед за боклуците, но кметът на Аспарухово дали е наложил глоби на нарушителите?
Папазов и Йовчев са във Варна, очакват Найденов и Орешарски
2014-06-20 07:46:56
Коментар: Пинокио за какво дойде? За да мънка, както винаги! Тези управляващи са отново неадекватни! Как не ги е срам да приказват, че били направили това или онова! Безсрамници! Никакви ги нямаше в Аспарухово, а били направили били... Невероятно е да си пишат активи, за сметка на човешката трагедия! Единствено кмета беше в Аспарухово и не се страхуваше от калта! Браво г-н Портних!
Клисарова: Матурите няма да бъдат провалени
2014-05-24 16:03:22
Коментар: До lefer5: Не знам какво и колко общо имаш с образованието, но като ти гледам правописа е ясно, че си далеч от него! Министърката е направила много на думи, а на дела НИЩО! За учениците в професионалните гимназиИ не се провежда практика във фирми с производство. Всеки иска да има подготвени кадри, но никой не иска да ги обучи практически! Министърката е добре да натисне съпартийците си депутати и да приемат този така дълго чакан Закон за средното образование! Образованието си буксува, а в някой насоки дори се движи назад!
Папазов: Проектът за новото пристанище няма общо с ромите в "Максуда"
2014-05-17 10:25:58
Коментар: Ама как няма да надделеят циганите, като са много добре управлявани и удобни за управляващите.Те чакат като гарджета да им дадат нещо и са съгласни да подкрепят независимо кой. По статистика на МОН 41% от учащите се в българските училища са от тях. Представете си какво ще стане след десетилетие или две, а за повече да не мислим че е страшно? Как ли тогава ще се справят управляващите? Явно са забравили оня рефрен:"...дорде е мъничка змията, да й строшим главата!" Жалка гледка е Максуда и загрозява града. Като акустират корабите , моряците ще има да се чудят в кой свят са попаднали?
Два района във Варна остават без вода
2014-04-12 09:20:08
Коментар: За седмица сме трети ден без вода! Не е нормално да копаят днес на едно място и след 2 дена на 2 метра пак да има авария и пак да копаят. Тук сме като след война- окопани от всякъде. От 3 месеца не е асфалтирана дупката на ул. Априлов след ремонт на ВиК, а по ул.Н. Рилски няма да кажа колко са на брой такива дупки. Те явно са в размножителен период! Монополистите си правят каквото си искат в тази държава, ако въобще има държава!

«91011121314151617»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook