Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Pinko

«6789101112»

С репертоар от мръсни песни баби от Тополи отбелязоха бабинден
2012-01-22 15:28:27
Коментар: Хаха от тези "мръсни" народни песни има някои то аз съм чувал 2-3 де който просто ме караха да се заливам от смях, още повече като видиш стар и образован човек който досега 1 мръсна дума не е казвал да пее такива неща :) Доста забавни са, интересно чувство за хумор са имали преди, и може би мръсни не е точната дума.
ГДБОП би семейството на създателя на антиборисова фейсбук група
2012-01-22 15:21:40
Коментар: Статията май е приятно украсена да е по-интересна, но единственотот което води до заглавието е че дъщерята имала група във Фейсбук - хайде стига глупости , колко народ трябваше да бият тогава. А и нещо явно здраво са сгазили лука, никой няма да прати ГДБОП ей така на някакво семейство, но най-много ме убеди че са сбъркали нещо това че са наели Марковски за адвокат - този ми е противен че все със такива дела се занимава,че хората които защитава не трябва да излизат от ареста, но явно е и много добър адвокат, съответно предполагам и много скъп. Просто ако знам че съм невинен няма да наема него, а някой не толкова известен в медиите.
Меркел ни удря рамо за съфинансирането и Шенген
2012-01-18 23:57:05
Коментар: твърдо са решили да продадат товарни превози .... тук народа явно няма думата
Крият данъци и чрез домашни любимци, установи НАП-Варна
2012-01-18 23:55:09
Коментар: принципно съм за събирането на данъци, но нека да се осигури и нещо срещу тях и то какво нещо - обезпаразитена и безопасна зона за кучета/котки и кой каквито домашни любимци има до нас кучетата се разхождат между блоковете - мястото не е обозначено като място за разхождане на кучета , но е най-доброто такова - другото е до околовръстния път и не е обезпаразитявано или косено тази година със сигурност , поне не както трябва или както беше предната (макар че тогава май пак не обезпаразитяваха). Другото неудобно е че от там точно минават хората на път за работа - спирките на всички удобни автобуси са там , има си асфалтови пътечки от край време и си се ползват по предназначение да не говорим че има и бензиностанция и хората ходят там и газ да пълнят. Та ако хората си разхождат кучетат там - 1во не е поддържано, 2ро не е оградено - могат да излязат на пътя , но по-важното е че има хора които ги е страх и би следвало да е оградено за да са по-спокойни те - поставям се на тяхно място тръгвам сутринта за работа/училище/университет не съм се събудил още , страх ме е от кучета и ми се появява някое от голяма порода насреща или притичва по пътеката - е ще е кофти начало на сутринта дори да е най-безобидното и лигаво и мило куче , страха си е страх. А стига да не са променили данъка е 20 лева - не е проблем но да има нещо , даже и торбички няма по кошчетата вече който толкова хвалиха преди време около морската . А пак познат каза че и 5 дни е търсил еколога да плати данъка за кучето си защото той бил на почивка (не официално обявена разбира се). То ако се хвана проблеми много и ще се навържат а няма смисъл :)
БДЖ вади 10 млн. евро за мотрисите до края на 2012 г.
2012-01-18 23:47:53
Коментар: нали нямаше начин как да стане това .... нямам думи направо

«6789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook