Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на павлова

«23456»

Данък "котка" във Варна
2013-01-03 16:54:25
Коментар: Нито стотинка няма да получи от мен тая сбирщина от некадърни, корумпирани, мързеливи и откровено арогантни чиновници! Някак се превърна в правило в тая държава да плащаш за услуги, които не получаваш, да плащаш за "услуги", които не искаш и сега - да плащаш за "услуги". които изобщо не съществуват! Достатъчно! И е крайно време някой да понесе отговорност за всички безумия, които се сътвориха в последно време!
Строежът на път през Аспарухов парк напредва с рекордни темпове
2012-11-23 20:36:13
Коментар: И на този парк да кажем "сбогом"! А там доскоро живееше една сърна, таралежи, птици...Сега има два "кафеза" за "разходка на кучета, булдозери, валяци и фадроми! Скоро и това красиво място ще остане само в спомените ни, жалко, че никой не се сети да пита нито жителите на кв. Аспарухово, нито гражданите на Варна дали са съгласни да се опропастяват малкото останали късчета природа. Ей, не се налапаха тези хора! Не знаят ли ,че катафалката ремарке няма!
До 500 лв. глоба за хранене на бездомно куче във Варна, погнаха и осиновителите
2012-11-22 18:57:40
Коментар: Пословичната глупост на общинарите този път надмина дори моите очаквания! Не храненето на бездомните кучета увеличава популацията им, а безпрецедентните кражби от страна на приюта в Каменар, безогледното изхвърляне на нежеланото потомство или на станалите ненужни стари, болни или вилни кучета - накратко нехайството, корупцията и откровената човешка жестокост. Кучетата няма да намалеят - ще събарят кофите, ще станат агресивни от глад, ще нападат всеки с храна. Но пък ще хрантутим поредните дебили на обшинската ясла.Наистина ми се иска да видя как точно ще ме глобят! И до Кристина - потърси помощ, може все още да не е необратимо психичното ти състояние!
Проект вкарва Максуда в зона с висока обществена значимост
2012-09-04 10:35:34
Коментар: Страх ме е да си представя какво ще насътворят с красивия парк в Аспарухово! След като видяха сметката на Морската градина, сега на дневен ред идва другият останал читав парк! След като го дадоха на Общината, т.е. на тимаджиите, можем само да побързаме да му се порадваме и да правим снимки за сбогом, за да могат децата и внуците ни да знаят, че някога и във Варна е имало красиви зелени площи.
Задържаха 40-годишен полицай от Варна за получаване на подкуп
2012-07-20 12:48:59
Коментар: Никак не съм изненадана! От години това е най- корумпираното РПУ във Варна! Служителите му са некомпетентни, мързеливи и дразнещо арогантни!

«23456»

VIP
Курс за Машинист на Подвижни работни площадки
Център за професионално обучение към ЕТ "Виктория-Петранка Митрева" организира обучение за Машинисти на Подвижни работни площадки. Продължителност 66 уч.ч.. Обучението се провежда съгласно НАРЕДБА...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook