Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bear Ted

«1234»

Мъж е пострадал във верижна катастрофа на Аспарухов мост
2013-08-19 11:52:57
Коментар: Не защитавам никой,но имаше период в които бяха махнали в началото на моста част от мантинелата,именно за такива случай.Обаче се намираха талибани да правят обратни завой,в най неподходящия момент,а това е предпоставка за ПТП. Да я направят да се демонтира и монтира,и в такива моменти като този да се преминава през лентата за насрещо движение,ама то треба акъл за тая работа. А и бюрокращината в Абсурдистан е много тромава да се предприеме такова начинание.
Мъж е пострадал във верижна катастрофа на Аспарухов мост
2013-08-19 09:14:47
Коментар: А знаете ли защо е станала тази верижна катастрофа?Може ли в 8:30 ч когато хората бързат кой за работа,кой за нещо друго-да пуснат камион на чистота да мие едната лентата от платното.И всички талибани си мислят че са безсмъртни и карат като за последно.Точно тогава минах и видях камиона да си мие лентата,а задръстването тъкмо се заформяше,а идващите коли от Аспарухово и магистралата набираха скорост като че ли са на състезание.Мисля че е крайно време да се поставят камери на моста,да спрат тези гонки по моста.И ако пуснат камиона на чистота в 11 ч,когато хората не бързат за работа.
Автомобил блъсна жена на пешеходна пътека в центъра на Варна
2013-07-24 19:05:46
Коментар: "съжелявам за продължението" Има ли задръстване,всички коли си изчакват чинно да им дойде реда да минат-дали на светофар на възлово кръстовище,дали на главен булевард на пешеходна пътека.А тук в Абсурдистан всеки вижда как се кара.Ако някои е спрял да направи път на пешеходец-или ще го ударят отзад (както виждаме в конкретния случаи) и да ударят самия пешеходец.Другия вариант е при спряла колона на пешеходна зона,някои "талибан"-(така наричам всички на пътя,които могат да се припознаят в този коментар),ще мине от лява лента и ще подмете нищо не подозиращия пешеходец. Това каране от една в друга лента,да минават пред всички коли които чакат да им дойде реда да преминат.И много други случай които не искам да ги коментирам,излишно е. Трябва да се промени манталитета на всички,не само на пътя.
Автомобил блъсна жена на пешеходна пътека в центъра на Варна
2013-07-24 18:54:50
Коментар: Мили ми съграждани,от известно време обикалям из света,живял съм малко извън Абсурдистан,и искам да Ви кажа,че такова безобразие,наглост и безочливост,никаква толерантност на пътя няма никъде в бяла цивилизована държава (не че нашета е цивилизована,но все пак).Вземете една Румъния и другите наши съседни държави,стъпи ли пешеходец на шосето,всички коли спират.Има ли задръстване,вси
Започва поетапното възстановяване на водоподавеното в кв. „Аспарухово”
2013-07-10 14:04:52
Коментар: Най накрая водата дойде!!!!Това не значи че не трябва да се покаже гражданското мнение на живущите в квартала.И все пак повече от 20-30 души пенсионери,няма да има довечера.

«1234»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook